2777
2789
عنوان

انرژی مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1770 بازدید | 178 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دوستای عزیزم نکته ی خیلی خیلی مهم تو قانون جذب و انرژی مثبت همسو شدن باورها و رویاهامون هست! به صورت عامیانه یعنی باید رویاهامون رو واقعی تصور کنیم.باید خودمون با همه ی وجود باور کنیم و براشون تلاش کنیم. هر وقت که به این نقطه رسیدیم حتما به خواسته هامون میرسیم.
اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.
از لحاظ دینی هم بخوایم نگاه کنیم به قانون جذب میتونیم موارد جالبی پیدا کنیم. مثلا حضرت علی (ع) میفرمایند:با یقین به همه چیز میتوان رسید.
در نامه ی ٣١ در نهج البلاغه(نامه ی حضرت علی (ع)به فرزندش امام حسن(ع) آمده است: بدان خدایی که گنج های آسمان و زمین در دست اوست، به تو اجازه ی درخواست داده، و برآورده کردن آن را به عهده گرفته است . تو را دستور داده که از او بخواهی تا ببخشاید. درخواست رحمت کنی تا ببخشاید و خداوند میان تو و خودش کسی ر نگذاشته است تا حجاب و فاصله پدید آورد. و از گنجینه های رحمت او چیزهایی را درخواست کن که جز او کسی نمی تواند ببخشاید، مانند: عمر بیشتر، تندرستی بدن و گشایش در روزی. سپس خداوند کلیدهای گنجینه های خود را در دست تو گذاشته است که به تو اجازه ی دعا کردن داد، پس هرگاه خواستی می توانی با نیایش، درهای نعمت خدا را بگشایی، تا باران رحمت الهی بر تو ببارد. هرگز از تاخیر برآورده شدن نیاز، نا امید مباش، زیرا بخشش الهی به اندازه ی نیت است. گاه، در برآورده شدن نیاز دیرتر می گردد تا پاداش درخواست کننده بیشتر و جزای آرزومند کامل تر شود، گاهی درخواست می کنی اما پاسخ داده نمی شود، زیرا بهتر از آنچه خواستی یا در وقت مشخص به تو خواهد بخشید، یا برای بخشش بهتر از آنچه خواستی، درخواست برآورده نمی شود، چه بسا خواسته هایی داری که اگر داده شود مایه ی هلاکت دین تو خواهد بود، پس خواسته های تو، به گونه ای باشد که جمال و زیبایی تو را تامین و رنج و سختی را از تو دور کند، پس نه مال دنیا برای تو پایدار و نه تو برای مال دنیا خواهی ماند.
در سوره ی مبارکه ی نجم ارتباط جالبی با موضوع جذب و فراتر از آن، راز قانون جذب (secret) وجود دارد. در کتاب راز آمده است "هر چیز را در ذهنت مجسم کنی، آن را در دست هایت خواهی داشت. افکار و اندیشه ها قدرتی دارند که می توانند اشیاء و پدیده های جهان واقعی را بسازند و جذب کنند.آرزوها در سه گام به دست می آیند، نخست خواستن: به دنیا فرمان بده. دوم باور: باور داشته باش که به خواسته ات رسیده ای. سوم تجسم: احساس کن که به خواسته ات رسیده ای"
جمله ی١١ هر چیز و هرکس را که در گذشته و اکنونم نیازمند بخشش است میبخشم.اکنون همه چیز میان من و دیگران پاک شده و تا ابد پاک خواهد ماند.
برای اینکه بتونیم به خواسته هامون برسیم باید روشون تمرکز کنیم،در نتیجه باید مسائل حاشیه ای رو کمرنگ کنیم و در نهایت کاملا حذف کنیم. نباید انرژی های قشنگمون صرف کارای بیهوده مثل غیبت کردن،حسادت،نفرین و...بشه. بخاطر خودمون هم شده رها میکنیم و میبخشیم تا تو ذهنمون جا برای فکرای خوب باشه.تا همه ی انرژیمون صرف بدست اوردن خواسته هامون شه.
میان ارزوی تو و معجزه خداوند دیواری است به نام اعتماد...پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد.ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم...