2777
2789
عنوان

اون تاپیک پزشک قانونی چی شد پس

346 بازدید | 22 پست

دیروز ۵ عصر زده شد دوباره که نوشت افراد بی جنبه ورود ممنوع باردارا ممنوع و ....یعنی اونم گزارش زدید؟؟ متاسفم واقعا رفتم ادامشو بخونم دیدم اونم ترکیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دیشب شروع کردم خوندن سه بار ترکید بالاخره رسیدم صفحه ۳۷ ساعت ۷ صبح بازم ترکید احسنت به این همه پیگیری برای ترکوندنش😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
وقتی دوس ندارید چرا وارد میشود عجبا

این همه بنده خدا گفت باردارا نیان ترسو ها نیان بی جنبه ها نیان و قرار شد کسی گزارش نزنه من واقعا نمیفهمم یه عده چقد مریضن

ترسناک بود؟

من عنوانشو دیدم نرفتم توش  مگه چی بود همش راجع به پزشکی قانونی تاپیک میزنن همه

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤
هیچی نگفت کاربرا از خاطرات مرگ ها و خودکشی ها ی اطرافیانشون گفتن. ایشونم جواب نداد بعد آخر شب مدرکش ...

مدارک تحصیلیش خب چیکاره بود

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
ترسناک بود؟ من عنوانشو دیدم نرفتم توش  مگه چی بود همش راجع به پزشکی قانونی تاپیک میزنن همه

نه ترسناک چیه من نمیدونم چرا انقد مردم از جنازه میترسن حنازه بدبخت از منی که پشت گوشی نشیتم و دارم تایپ میکنم برای کاربرای نی نی سایت کم خطر تره😂😂

من ندیدم گفتن انگار ارشد یه رشته بوده

وا خب چرا کذاشته؟ که بگه دروغ میگه

2790
2778
2791
2779
2792