2777
2789
عنوان

تولدمه 🙂

188 بازدید | 25 پست

بچه ها امروز ۲۷مهر تولدمه خیلی وقته تولد نگرفتم حتی یه تبریک ساده از خانوادم نگرفتم جز پارسال اونم خودم با گوشی مامانم استوری گذاشتم برای خودم 🙂 البته حق بهشون میدم چون داداشم ۲۰ سالش بود فوت شد اونم توی روز تولد من 🙂  اونموقع من کلاس چهارم بودم یادم هست هروقت با داداشم دعوامون میشد بهش میگفتم برو بمیر از این حرفا فقط از سر بچگی بود واقعا هیچ منظوری نداشتم  داداشم هم نگم از همه لحاظ عالییی هیچ بداخلاقی با خانوادم یا هیچ کس دیگه نداشت بقولی همه چی تموم بود با رفتنش مامان بابام جلو چشمام صد سال توی یه روز  پیر شدن  با چشمای خودم این روندو دیدم از اون روز مجبور شدم بزرگ بشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی بدتر از این اینجا بود یروزی بچه بودم با داداش کوچیکم دعوام شد دوتا داداش داشتم یکیش فوت شد یکی دیگش الان ۱۷ سالشه یروز با داداش کوچیکم دعوام شد اونموقع کلاس ششم یا پنجم بودم  مامان هم هنوز درگیر دکتر بود برای افسردگیش وقتی دعوامون شد مامان به من گفت تو باحرفات داداشتو کشتی 🙂 الان این حرفا رو دارم با چشم گریون مینویسم ولی واقعا نیاز به خالی شدن خودم بود

ولی بدتر از این اینجا بود یروزی بچه بودم با داداش کوچیکم دعوام شد دوتا داداش داشتم یکیش فوت شد یکی د ...

اون موقع نفهمیدم ولی یادم هست خیلی گریه کردم یواشکی هیچی به هیشکی نگفتم تا اینکه چندماه بعد اتفاقی بین قران مامانم شناسنامه دادشمو دیدم و فهمیدم روز تولد من مرده از اون روز به بعد همیشه یه خشمی درونی داخل وجود بود و این باعث شد الان خیلی پرخشاگر باشم 🙂 هرسال روز تولدم هم با گریست از این روز متنفرم

ولی بدتر از این اینجا بود یروزی بچه بودم با داداش کوچیکم دعوام شد دوتا داداش داشتم یکیش فوت شد یکی د ...

مامانت از حرفش منظوری نداشته واقعا بخاطر افسردگی و عصبانیتش اونجوری گفته ولی توام حق داری که ناراحت باشی♥️

تولدتم مبارک عزیزم🥺♥️

مامانت هرچقدرم ناراحت بوده نباید این حرفو میزده، بنظرم خودت باید روز تولدتو پس بگیری، تو که گناهی نداری

بجای اینکه روز فوت داداشت ناراحت باشن رور تولدش روحشو خوشحال کنن

اخه گناه تو چیه

خدایا من لیاقت اتفاقای بزرگ و قشنگ رو دارم♡من زیاده خواهی میکنم! و عاشق پولم! میدونم وقتی از تو بخوام همه چیز حله♡!