2777
2789
عنوان

تولدمه 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 25 پست
مامانت از حرفش منظوری نداشته واقعا بخاطر افسردگی و عصبانیتش اونجوری گفته ولی توام حق داری که ناراحت ...

اره عزیزم میدونم ولی متاسفانه خیلی چیزا از بعد اون اتفاق پیش اومد توی بچگی برام که تو ذهنم ثبت شده برای همین خیلی  از این روز متنفرم و حس شوم بودن بهم دست میدا 

مرسی عزیزوم 💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانت هرچقدرم ناراحت بوده نباید این حرفو میزده، بنظرم خودت باید روز تولدتو پس بگیری، تو که گناهی ند ...

میدونی خیلی برام تا همیم الان زحمت کشیدن بچگی من بد موقعی بود متاسفانه خیلی از این جور چیزا توی بچگی دیدم همش فقط تلاش میکردم خودمو بهشون ثابت کنم از نارحتیشون کم کنم حتی طوری که من سال کنکور ۱۲کیلو کم کردم تا فقط پزشکی قبول بشم با کل مرض دیگه اریتمی قلبی و... فقط بخاطر پزشکی کوفتی ولی میدونی بازم هرکاری میکنم باحالی که الان اصلا اینطوری نیستن حالا درسته تولدمو تبریک نمیگن ولی خیلی خوبن ولی حس میکنم هنوز نتونستم یخورده کاری کنم جای داداشمو پر کنم میدونم نمیشه ولی یخورده میخام جاش کمتر حس بشه

میدونی خیلی برام تا همیم الان زحمت کشیدن بچگی من بد موقعی بود متاسفانه خیلی از این جور چیزا توی بچگی ...

تو قرار نیست جای کس دیگه باشی، قراره جای خودت باشی

روح داداشت شاد ولی باری که مال تو نیستو باید بزاری زمین

باید برای گرفتن حقت پررو باشی

خدایا من لیاقت اتفاقای بزرگ و قشنگ رو دارم♡من زیاده خواهی میکنم! و عاشق پولم! میدونم وقتی از تو بخوام همه چیز حله♡!