2777
2789
عنوان

پام شکسته 😞

934 بازدید | 25 پست

سلام دوستان پام شکسته عمل کردم الان بیست روزه خونه مادرم هستم خونمون پله داره نمیتونم خونه برم حالا حالا بایداینجاباشم شوهرم شبامیره خونه یه بچه نه ماه هم دارم دلم براش میسوزه هیچ کاری نمیتونم انجام بدم خسته شدم شوهرم فردا داره بابرادرش می‌ره سفرکاری دلم گرفته ازطرفی با خانواده شوهرم اصلاراحت نیستم یه شبم برم خونشون طفلک مامانم خیلی خسته شده تمام بدنش دردمیکنه هیچ کسم نیست کمک حالش باشه بابام می‌ره سرکارشوهرمم شباشام میادیه کمی بابچم بازی می‌کنه که مامانم استراحت کنه یکم بهم انرژی بدیدلطفا

منم پام شکسته بود از دوجا هم بود ولی همه کارامو خودم میکردم 

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این نیز بگذرد،برای هرکس ممکن پیش بیاد،غصه نخور برای چیزی که دوره ایه ودرمان داره،خدا سلامتی بده مادرت،هیچ مادری از کم به بچش اونم تو این شرایط خسته نمیشه،انشالا تو شا یاش جبران کنی

حتی سختت هم هست س چهار روزی برو‌خونه مادرشوهرت مادرت استراحت کنه،هم مهمون شام داره هم پذیرایی مریض، ...

تا مادر داری چرا بری پیش نادرشوهر،هرچقدرم خوب باشن مسلما راحتی که با مادر هست با مادرشوهر نیست،خداسلامتی وعمر باعزت بهشون بده

من قوزک پام شکسته دکترگفت نبایدتکون بدم

دقیقا منم قوزک پا و روی پام بود

تازه من بدون عصا هم راه میرفتم پامم جوش خورد بدون مشکل

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
حتی سختت هم هست س چهار روزی برو‌خونه مادرشوهرت مادرت استراحت کنه،هم مهمون شام داره هم پذیرایی مریض، ...

چقدر انرژی دادید به بنده خدا بس کنید بسسسس الان از این همه انرژی مثبت اور دوز میکنه😐😐