2777
2789
عنوان

پام شکسته 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 25 پست
حتی سختت هم هست س چهار روزی برو‌خونه مادرشوهرت مادرت استراحت کنه،هم مهمون شام داره هم پذیرایی مریض، ...

مادرشوهرم داره می‌ره مسافرت اصلاهم بلد نیست بچمونگه داره ازهمه بدتربچم اصلاتوروش نگاهم نمیکنه می‌ترسه ازش 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تا مادر داری چرا بری پیش نادرشوهر،هرچقدرم خوب باشن مسلما راحتی که با مادر هست با مادرشوهر نیست،خداسل ...

خب مادرش تحت فشار هست ،بخاطر مادرش میگم  وگرنه اونم چند روزه دیگه خدایی نکرده مریض میشه سه چهار روز مادرش استراحت کنه دوباره برمیگرده خونه مادرش

مادرشوهرم داره می‌ره مسافرت اصلاهم بلد نیست بچمونگه داره ازهمه بدتربچم اصلاتوروش نگاهم نمیکنه می‌ترس ...

خب هیچی پس ،همسرت نمیتونه یکی دو روز بمونه کمکت،؟میدونی من بیشتر نگران مامانت شدم 🥴 چون مامانا زود  خسته میشن گناه دارن

خونم 60تاپله داره پامونبایدزمین بزارم چطوری برم خونه

اوه چه سخت عیب نداره بابا انشالله. زود خوب میشی عزیزم و واسه مامانت جبران میکنی غصه نخور خودتو اذیت نکن این مسئله ممکن واسه هر کی پیش بیاد