2777
2789
عنوان

کچلی سکه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 13813 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره معمولا بیماریه خود ایمنی ژنی ولی الان بخاطر مواد غذاییا خیلی شده مخصوصا اونایی که تو ژنشونم هست ...

سلام. من همین مشکل رو دارم. نصف سرم ریخته... میشه برام اسم امپولش رو بگین یا دکتری که رفته؟؟؟ 

سلام عزیزم گرمیجات بخور قرص ویتامین هیر ویت روزی یکی بخور قرص ویتامین D3هزار روزی یکی تا ۳ ماه بخور ...

سلام برای دخترتون چ داروهایی داد ک مصرف کردید منم این مشکلو دارم خیلی شدید ریخته 

شامپو تا حدودی مؤثره ولی من چند ساله ریزش مو سکه‌ای داشتم از بچه‌ها 30 سالگی هر دکتری بگی رفتم انواع شامپو و محلول  جتی مزتراپی و بهترین روش های درمانی رو انجام دادم  بعد از چندین ماه یه زره نتیجه میداد ولی در کل راضی نبودم دکتر فرشچیان  امنه یزدانفر  دیوانی هر دکتر حثخوبی که بگی رفتم اخرش تو همین نی نی سایت یه نفر شماره  یه دکتر همدانی رو گزاشته بود و گفته بود یه داروی خارجی با پماد بهش شامپو گیاهی بهش داده و می‌گفت گه  از هفته اول  معجزش رو دیده و ریزش موهام کاملا قطع شده و العان موهای پر و سالمی داره منم دلم رو زدم به دریا شمارشون که این بود 09026744632   رو برداشتم  مشاوره شدم و محصول مو رو سفار ش دادم بخدا عالی بود  ریزش موهام خدا رو شکر کلا قطع شده و دارم  دارو رو  ادامه میدم  موهای ریز کرکی داره نمایان میشه  خیلی راضیم  شما هم امتحانش کنید  این دارو شبیه یه معجزش که خدا برام فرستاده انشا الله شما هم   راضی باشید

صد درصد خدا  دوستون داشته که سر راه من قرارمون داده خواهشا اعتماد کنید چون میدونم چقدر ریزش مو عذاب اوره