2777
2789
عنوان

کچلی سکه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 10466 بازدید | 33 پست
اره تزریق خوبه یه اشعه هم هست میزنن اونم خوب جواب میده ولی باید سریع درمان شه چون برای شوهرم شبیه جا ...

این اصلا زخم نیست فقط ریخته حالت دون دونم ریشه موهاش داره درمیاد انگار با ژیلت وتا قسمت زدی 

دفترتو باز کن، هزاربار بنویس: خودم مقصرم ...️
فقط اینو بگم آدم سنگ بشه مادر نشه ۴ ماهه خوابو خوراک ندارم از پری روزم که یهو اینجور شد کلا زندگیم ب ...

اشکال نداره عزیزم غصه نخور حتما خوب میشه یکم زمان میبره فقط

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشکال نداره عزیزم غصه نخور حتما خوب میشه یکم زمان میبره فقط

ممنون گلم دعا کنید تورو خدا ۱۱ سالشه چون موهاش پر بود بلند غصه میخوره تا فردا ببرم ببینم دکتر چی میگه 

خوبه که داره درمیاد قطره ماینوکسیدیل بزن رو سکه ایا

اره اونم شنیدم فردا ببرم با دکترش مشورت کنم ببینم‌چی میگه توکلم بخدا تشکر از لطفتون

سلام عزیزم ریزش سکه ایی دخترتون خوب شد؟

بچه من فروردین ماه امسال یه قسمت از پشت سرش ریخت سکه ایی

نبردمش دکتر الان یک ماهی هست داره رشد میکنه اون قسمت و برای قسمت های دیگه سرش مجدد تکرار نشد خداروشکر

چون یکی بود نبردمش گفتم اگه بیشتر بشه خدایی نکرده ببرمش که نشد الحمدلله 

دختر شما چطوره؟

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
بیشتر ببینید
سلام عزیزم ریزش سکه ایی دخترتون خوب شد؟ بچه من فروردین ماه امسال یه قسمت از پشت سرش ریخت سکه ایی ن ...

سلام عزیز آره خدارو شکر خ ب شد واسه دخترمن زیاد شد جوری که یه قسمت بزرگ از سرش درگیر شد بماند که چی کشیدم خدارو هزار مرتبه شکر خوب شد البته دکترش گفت یه دوره داده خوب میشه من خودم خیلی حساس شده بودم خواهر شوهرم تو مجردیش دقیقا سن دختر من بود همین مشکلو پیدا کرده که بعد گذروندن دورش خوب شده دکتر گفت ژنتیکیه ولی خوب میشه استرسم شدیدتر میکنه خدارو هزار مرتبه  شکر خوب شده 

سلام عزیزم ریزش سکه ایی دخترتون خوب شد؟ بچه من فروردین ماه امسال یه قسمت از پشت سرش ریخت سکه ایی ن ...

چون یه جا بوده و تکرار نشده دکتر نبر فقط روغن سیاهدانه بزن زودتر رشد کنه

چون یه جا بوده و تکرار نشده دکتر نبر فقط روغن سیاهدانه بزن زودتر رشد کنه

خدارو هزار مرتبه شکر که دختر گلت خوب شده ان شاءالله هیچ مادری استرس مریضی بچه شو نداشته باشه 

خانواده شوهر من که لعنتیا کلکسیون انواع ژن های معیوبن انواع اقسام بیماری های ژنتیکی رو دارن

من دوتا بچه دارم بچه کوچیکم وقتی به دنیا اومد دوماهش بود دوتا لکه سفید زد مثل بیماری پیسی وای یکسال خواب و خوراک نداشتم گفتم بچه ام نصیب نشه دچار بیماری خود ایمنی شده و پیسی گرفته داشتم روانی میشدم شبها که بچه ام خواب بود رو سرش گریه میکردم یه ساعت نگاه قیافه معصومش میکردم و غصه آیندشو میخوردم🥺 انقد گریه کردم و زجه زدم که الحمدلله خدا دلش واسم سوخت و لک ها محو شد و کم کم از بین رفت و رنگ پوستش شد

این قضیه مال ۲ ماهگی تا یکسال و نیمگی بچه ام بود  الان یکسال و نیم از اون روزهای سختم گذشته و خداروشکر حالم خوب شده ولی از فروردین امسال دیدم اینیکی بچه ام پشت سرش اندازه ناخن انگشت وسطی دست ریخته و من قلبم ریخت  وقتی که فهمیدم اینم بیماری خودایمنیه💔💔چند روز همش خودخوری داشتم و کم کم سعی کردم بهش فکر نکنم و دعا کردم بیشتر نشه که الحمدلله الان بعده ۳ ماه دیدم داره موهای اون قسمت رشد میکنه و خوشحال شدم 

الان ۱۰ ساله با همسرم ازدواج کردم ولی تابحال ندیدم موی جاییش اینجوری بریزه اما یکماه بعده اینکه دخترم موهاش ریخت متوجه شدم ریش شوهرمم اندازه یه نخود ریخته، و اینا هم زمان موهاشون ریخت اون سرش این ریشش،بچه ام ۵ سالشه ،فهمیدم احتمالا ژنی هستش بیماری خودایمنی بین اینا

بعد اینو بگم خواهرشوهرمم اون موقع من ناراحت بودم بهم گفت ناراحت نباش بچه منم یه دونه از این لک های سفید رو بدنشه و بهم نشونش داد، توی فامیلشون یا خودشون ندیدم همچین بیماریی هایی رو ولی خواهر شوهرمم خیلی بیش از حد سفیده عین اینایی که پیسی دارن و یک دست سفید میشن عین اونا سفیده،به غیر اینا مورد مشکوکی ندیدم توی خانوادشون

حالا اینا به کنار یه بیماری ژنتیکی وحشتناک دارن خانواده شوهرم که دوس ندارم اینجا درموردش بگم فقط دعا میکنم اون ژن به بچه های من و نسل من منتقل نشه به حق الله

همیشه خیلی ناراحتم و غصه میخورم بخاطر این بیماری های ژنتیکی خانوده شوهرم .....آدم وقتی مجرده این چیزا حالیش نیست فقط میگه به طرف برسم هر چی هست عیب نداره بعده ها که بچه دار میشی میفهمی چه غلطی کردی💔....البته من خبر نداشتم از این بیماری های ژنیشون....هیچی توی دنیا مثل سلامتی اونم سلامتی بچه خود آدم مهم نیست یعنی ذره ذره دل مادر آب میشه اگه خدایی نکرده بچه اش مشکل داشته باشه...

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
بیشتر ببینید
خدارو هزار مرتبه شکر که دختر گلت خوب شده ان شاءالله هیچ مادری استرس مریضی بچه شو نداشته باشه  ...

اره معمولا بیماریه خود ایمنی ژنی ولی الان بخاطر مواد غذاییا خیلی شده مخصوصا اونایی که تو ژنشونم هست من دخترمو میبردم دکتر خدا میدونه چقدر مادرا بچه هارو میوردن بخاطر ریزش سکه ای من خواهرم خود ایمنی زده به استخوانش درد میاد در صورتی اصلا تو ژنمون خود ایمنی نداریم ولی دکار گفته بخاطر مواد غذاییای شیمیایی خیلی شده خود ایمنی خواهر من تهران میره دکتر خدا دور کنه به هیچ مادری نشون نده دختر من تا زیر باسنش مو داشت پرپشت و خرمایی رنگ همه حسرت موهاشو میخوردن بچم اینجور شد آنقدر تو روحیه من تاثیر گزاشته بود کلی نذرو نیاز کردم خدا گواهه بماند که چقدر خرج کردم هر سری دکترش ۱۵۰۰ تموم میشد آمپولی که زدم تو سرش هر کدوم ۳۶۰ تومن البته دوبار زدم دکترش از اول گفت دوره داره رد کنه خوب میشه ولی من تو گول میخوندم میترسیدم روش بمونه خیلی حساس شده بودم آخه فکر کن یه طرف سرش با تاج سرشو کلا درگیر کرده بود هی درمیومد هی می‌ریخت رسما روانی شده بودم که خداروشکر دیگه از عید به اینور کلا درمان شد و موهاش دراومده فکر کن پشت موهاشو یه طرف سرش بلنده یه طرفو تاجش حدودا ۸ یا ۹ سانته ولی شکر خدا خوب شده خواهر شوهرمم دقیقا دوسال درگیرش بوده واسع دختر من یک سالو نیم طول کشید تا خوب شد

اره معمولا بیماریه خود ایمنی ژنی ولی الان بخاطر مواد غذاییا خیلی شده مخصوصا اونایی که تو ژنشونم هست ...

الحمدلله 

ان شاءالله دیگه براش پیش نیاد

وای آره منم روانی شده بودم توی گوگل رو خوندم

مخصوصا یه خانومی توی همین نی نی سایت تاپیک زده بود گفته بود برادرم ۵ سالشه نصیب نشه یونیورسالیس یه همچین چیزی شده یعنی در اثر ریزش سکه ایی کل موهای سرش و مژه و ابروهاش هم ریخته بود 😔😔😔وحشت کردم😬😬

خدا کنه هیچ مادری همچین چیزی نبینه🤲

عزیز جان راستی میتونی موهای گل دخترتو کوتاه کنی که یکدست بشه و با هم رشد کنه که توی ذوق نزنه کوتاهی بلندیش

بیشتر ببینید
سلام عزیز آره خدارو شکر خ ب شد واسه دخترمن زیاد شد جوری که یه قسمت بزرگ از سرش درگیر شد بماند که چی ...

سلام میشه بگید چه داروهایی مصرف کردید که درمان شد منم این مشکلو دارم چند ساله هر دکتری رفتم هنوز نتیجه نگرفتم🥺

سلام میشه بگید چه داروهایی مصرف کردید که درمان شد منم این مشکلو دارم چند ساله هر دکتری رفتم هنوز نتی ...

سلام عزیزم گرمیجات بخور قرص ویتامین هیر ویت روزی یکی بخور قرص ویتامین D3هزار روزی یکی تا ۳ ماه بخور روغن سیاه دانه پرس سرد یعنی با دستگاه گرفته باشن پرس گرمشو با جوشاندن میگیرن خوب نیست پرس سردشو بخر به محل سکه آیا بمال روزی ۲ بار تا ۳ ماه واسه دختر من باز یه جاش تکرار شد دوباره دراومد دکترش میگه یه زمانی داره به مرور رفع میشه ولی شکر خدا الان بهتره داروهاشو ادامه میده تا ببینم خدا چی میخواد خواهر شوهرم میگه واسه من ۴ سال طول کشید تا خوب شه خیلیم شدید بوده میگه حالت تاسی کامل شده بودم مدل مردانه که از جلو تاس میشن تا پشت الان یه موهایی داره بیا ببین انشالله که خوب میشی خیلی سخته درکت میکنم