خدارو هزار مرتبه شکر که دختر گلت خوب شده ان شاءالله هیچ مادری استرس مریضی بچه شو نداشته باشه
خانواده شوهر من که لعنتیا کلکسیون انواع ژن های معیوبن انواع اقسام بیماری های ژنتیکی رو دارن
من دوتا بچه دارم بچه کوچیکم وقتی به دنیا اومد دوماهش بود دوتا لکه سفید زد مثل بیماری پیسی وای یکسال خواب و خوراک نداشتم گفتم بچه ام نصیب نشه دچار بیماری خود ایمنی شده و پیسی گرفته داشتم روانی میشدم شبها که بچه ام خواب بود رو سرش گریه میکردم یه ساعت نگاه قیافه معصومش میکردم و غصه آیندشو میخوردم🥺 انقد گریه کردم و زجه زدم که الحمدلله خدا دلش واسم سوخت و لک ها محو شد و کم کم از بین رفت و رنگ پوستش شد
این قضیه مال ۲ ماهگی تا یکسال و نیمگی بچه ام بود الان یکسال و نیم از اون روزهای سختم گذشته و خداروشکر حالم خوب شده ولی از فروردین امسال دیدم اینیکی بچه ام پشت سرش اندازه ناخن انگشت وسطی دست ریخته و من قلبم ریخت وقتی که فهمیدم اینم بیماری خودایمنیه💔💔چند روز همش خودخوری داشتم و کم کم سعی کردم بهش فکر نکنم و دعا کردم بیشتر نشه که الحمدلله الان بعده ۳ ماه دیدم داره موهای اون قسمت رشد میکنه و خوشحال شدم
الان ۱۰ ساله با همسرم ازدواج کردم ولی تابحال ندیدم موی جاییش اینجوری بریزه اما یکماه بعده اینکه دخترم موهاش ریخت متوجه شدم ریش شوهرمم اندازه یه نخود ریخته، و اینا هم زمان موهاشون ریخت اون سرش این ریشش،بچه ام ۵ سالشه ،فهمیدم احتمالا ژنی هستش بیماری خودایمنی بین اینا
بعد اینو بگم خواهرشوهرمم اون موقع من ناراحت بودم بهم گفت ناراحت نباش بچه منم یه دونه از این لک های سفید رو بدنشه و بهم نشونش داد، توی فامیلشون یا خودشون ندیدم همچین بیماریی هایی رو ولی خواهر شوهرمم خیلی بیش از حد سفیده عین اینایی که پیسی دارن و یک دست سفید میشن عین اونا سفیده،به غیر اینا مورد مشکوکی ندیدم توی خانوادشون
حالا اینا به کنار یه بیماری ژنتیکی وحشتناک دارن خانواده شوهرم که دوس ندارم اینجا درموردش بگم فقط دعا میکنم اون ژن به بچه های من و نسل من منتقل نشه به حق الله
همیشه خیلی ناراحتم و غصه میخورم بخاطر این بیماری های ژنتیکی خانوده شوهرم .....آدم وقتی مجرده این چیزا حالیش نیست فقط میگه به طرف برسم هر چی هست عیب نداره بعده ها که بچه دار میشی میفهمی چه غلطی کردی💔....البته من خبر نداشتم از این بیماری های ژنیشون....هیچی توی دنیا مثل سلامتی اونم سلامتی بچه خود آدم مهم نیست یعنی ذره ذره دل مادر آب میشه اگه خدایی نکرده بچه اش مشکل داشته باشه...