2777
2789
عنوان

غده لنفاوی

1249 بازدید | 30 پست

سلام خانوما خواهش می‌کنم اگ کسی چیزی میدونه کمک کنه ۲هفته پیش پشت گردن پسر۱سالم  ی غده دیدم بردم دکتر براش از نوشت سالم بود سونی نوشت بردم سونو گفت چندین غدد لنف تو‌گردنشه بهش همش چرک‌ خشک کن میدم خیلی کم خودم حس می‌کنم کوچیک‌ شده ولی بازم هس گفتن اگ کوچیک نشه نمونه برداری میکنن دارم سکته می‌کنم 

بد ب دلت راه نده من خیلی دیدم بچه ها اینجوری شدن پشت گوش تو گردن زیر چونه و ... واسه دفاع از بدن در برابر ویروس و عفونت و ... نهایت با چرک خشک کن خوب میشه الکی خودتو پیر نکن اون قلب باید سالم باشه سالها 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو سه ساله دارم یه غده لنفاوی توی گردن پشت گوشم هست با دارو کوچیک نشد بعد یسال دوباره سونو دادم همون اندازه مونده نه بزرگ شده نه کوچیک. رفتم پیش جراح گفت بیا درش بیارم ترسیدم نرفتم. اما‌گاهی درد داره برای من

بد ب دلت راه نده من خیلی دیدم بچه ها اینجوری شدن پشت گوش تو گردن زیر چونه و ... واسه دفاع از بدن در ...

داغون شدم بقران انقد فکر خیال می‌کنم ک دست چپم همش درد میکنه در حدی ک نمیتونم تکون بدم 

عزیز دلم اگه کوچیک شده با دارو چیزی نیست خیالت راحت باشه. چون اگه خدایی نکرده کوچیک نمیشد جای نگرانی ...

بنظر خودم ی کوچولو کوچیک شده شایدم‌اشتباه می‌کنم نمی‌دونم 

خودم حس می‌کنم کوچیک شده چند روز پیش سرما خورد خیلی بزرگ شده بود بهش دکتر آمپول چرک خشک داد زد باز ک ...

اگه کوچیک شده عفونته

بچه مادر سالم میخواد 

قوی باش دختر 

چیزی نیست به خودت بیا

قرار نیست اتفاقی واسه بچه ات بیوفته

محکم بغلش کن و مواظبش باش

غده لنفیش هم میگی با دارو کوچیک شده

خدای نکرده چیز غیر متعارفی باشه کوچیک نمیشه یا بزرگ میشه یا همون سایز میمونه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
اگه کوچیک شده عفونته بچه مادر سالم میخواد  قوی باش دختر  چیزی نیست به خودت بیا قرار نی ...

بخدا میگی اخه همش مشکل آلرژی شدید داره بزور شیرخشک‌ پیدا می‌کنم از ۲ماهگی سنگ کلیه کلیه هاش سنگ‌ساز حالا هم گلوش