2777
2789
عنوان

غده لنفاوی

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 30 پست
خودم حس می‌کنم کوچیک شده چند روز پیش سرما خورد خیلی بزرگ شده بود بهش دکتر آمپول چرک خشک داد زد باز ک ...

عزیزم پس اگه سرما خورده که دیگه هیچی. صد در صد هیچی نیست. چون وقتی بدن یه بیماری مثل سرماخوردگی سخت تب یا خدایی نکرده انفولانزا بگیره غدد لنفاوی واکنش نشون میدن بزرگ میشن که اصلا جای هیچ نگرانی نیست. فقط اگه گفته نمونه برداری چون دکتر وظیفه خودش رو انجام میده دکتر هم خودش میدونه چیزی نیست فقط بر حسب وظیفه نمونه رو میگیره. خواهر منم همینطور بود سر سرماخوردگی غده لنفاوی واکنش نشون داد بزرگ شد بعد یه مدت خودش خود به خود کوچیک شد

عزیزم پس اگه سرما خورده که دیگه هیچی. صد در صد هیچی نیست. چون وقتی بدن یه بیماری مثل سرماخوردگی سخت ...

اره ی دکتر دیگه گفت حتی ممکنه چند سال طول بکشه تا کوچیک بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا میگی اخه همش مشکل آلرژی شدید داره بزور شیرخشک‌ پیدا می‌کنم از ۲ماهگی سنگ کلیه کلیه هاش سنگ‌ساز ...

بچه بزرگ کردن سخته همش استرس و نگرانی  

آلرژیش به مرور کمتر میشه اکثر بچه ها همینن

سنگ کلیه هم میگی که خوب شده

این مورد غدد لنفی هم برطرف میشه احتمالا سرما خوردگی یا عفونت داشته

بد به دلت راه نده عزیزم

این روزا میگذره انشالله بعدا میگی چقدر اون موقع ناراحت بودم خداروشکر که گذشت اما حق داری الان

الهی که هر چه زودتر کوچیک بشع و به خوشی فسقلیت رو بزرگ کنی

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
الهی ک چیزی نباشه تروخدا دعا کنید چیزی نباشه دارم دق می‌کنم 

گلم هیچی نیست پاشو دعای معراج بخون براش هم خودت آروم میشی هم بلا دور باشه. خدا کسی که دعای معراج رو می خونه روش رو زمین نمیندازه.  من یه بار با این دعا شفا گرفتم 

گلم هیچی نیست پاشو دعای معراج بخون براش هم خودت آروم میشی هم بلا دور باشه. خدا کسی که دعای معراج رو ...

چشم عزیزدلم مرسی گلم الهی ک همیشه تن خانوادت سلامت باشه 

الهی امین مرسی از این همه حس خوبی ک بهم انتقال دادی 

فدات

خدا کوچولوت و شما رو واسه هم حفظ کنه

حالا حالاها دردسر داره آقا کوچولو میره مدرسه میره دانشگاه عاشق میشه ازدواج میکنه...همه بچه ها همینن و ما پیر میشیم  الهی همیشه سالم باشه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم