2777
2789
عنوان

عشق یعنی....؟!🙂❤

531 بازدید | 60 پست

یعنی رسیدن...یعنی قسمت هرادمی...یعنی خوشبختی با اونی که میخوای...یعنی فداکاری...سوختن و ساختن...یعنی ...

شماهم بگین

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی بی عقل شدن😐😂

آفرین 😂❤

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

عشق یعنی حقارت و بدبختی 🥴

ترجیح میدم خیلی زیاد و عاقلانه دوست داشته باشمش تا اینکه عاشقش باشم 

ولی متاسفانه عاشقش شدم، عشق دست و پام میبنده 😭 منِ مغرور و حقیر میکنه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
انگیزه برای زندگی

قشنگ بود😍❤🙂

عشق یعنی ماکارانی با قرمه سبزی ، در کنار سالاد...😭😭😭😭

و دوغ...

و شکلات... و کره‌ی بادام زمینی 💔😭

عشق یعنی لازانیا🤕💔

عشق یعنی تنهایی با قیمه باشی 💔😭😭😭😭😭😭

عشق یعنی خود بادوم هندی😋

عشق یعنی چیپس😔

عشق...! 

دست و پا گم کرده‌ای دیدم، دلم آمد به یاد. سالک یزدی 🌸💛
عشق یعنی کشک که البته کشک کلسیم داره مفیده ولی عشق هیچی نداره

😂❤