2777
2789
عنوان

عشق یعنی....؟!🙂❤

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 60 پست
عشق یعنی ماکارانی با قرمه سبزی ، در کنار سالاد...😭😭😭😭  و دوغ... و شکلات... و کره‌ی بادام ...

قشنگ فهمیدم منظورت رو😶😐😂

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
ننههه عشق ینی من و اون و پیتزا سه تایی

نه نه .‌ عشق يعنی من و پیتزا دوتایی🙃😭💔

بعد نوشابه ❤😭

اگر قرار باشه سه نفر باشه: من، پیتزا، نوشابه...

مثلث عشقی 

دست و پا گم کرده‌ای دیدم، دلم آمد به یاد. سالک یزدی 🌸💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای.‌‌😭😭😭😭

گشنم شد😂 همش تو اینستا و روبیکا میرم خوردن بقیه رو تماشا میکنم میگم کوفتتون شه 

آبجی .قشنگم .خانومی .اره با خود توم ک داری این متنو میخونی.شاید امروز روز سختی بوده واست کلی مشکلات هست و آدم بی مشکلم وجود نداره ‌‌.یه نصیحت کوچیکو از طرف خواهر کوچیکت گوش کن .اول یه نفس عمیق بکش.آها آفرین .ببین سخت نگیر .سخت ترین شبای زندگیتو یادت بیار صبح شد؟ آره دیگه هیچ سختی موندنی نیست اینم میگذره فردا میرسه و قول میدم چندوقت دیگه اصلا این مشکلو یادت نمیاد . تهش هیچی نیست بخدا تهش هیچه پس بیخیال شو و لبخند بزن اگر یکم آروم شدی یه دونه صلواتم برا من بفرست دمت گرم آبجی خوشکلم 💋😘
عشقی وجودنداره آدما برای اینک تنها نباشن بهم میگن عشقم

بخدا فکرمیکنی تو هم یک روزی  یه جوری یه جایی عاشق میشی و عشقت رو پیدا میکنی...البته تاکید می‌کنم اگه آدمت درست باشه همه چی حله🙂❤

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
پول

جالب بود...!

راستش فکرکنم ادمت اشتباه بوده دیگه ببخشید بازم من همه چیز رو نمیدونم...ایشالا آینده خوبی داشته باشی

ممنونم عزیزم خدا رو شکر نذاشتم وارد زندگیم شه اما با من یه کاری کرد که تا عمر دارم‌یادم نره از طلسم درست کردن بگم‌تا نزاره عزیز ترین کستو ببینی و بسوزی از دوریش ،بخدا سخته فقد میتونم خودمو بزنم به بی خیالی و بهش فکر نکنم وگر نه تا الان دق کرده بودم

عشق یعنی سرطان حنجره.

چراخب😶😐چیز به این قشنگی ❤😐

تجربه اش نکردم... یا کردم یک طرفه بوده.......😔

حتما تجریه کن خیلی قشنگه...خیلی...البته تاکید میکنم ادمت باید درست باشه و عاشق🙂❤خوشبخت بشی

چراخب😶😐چیز به این قشنگی ❤😐

والا من تجربه اش نکردم فعلا.

اما مهراب سرطان گرفتش😂🪓.

واسه همین گفتم.

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.
دوست داشتن از عشق بهتره  یعنی بنظرم عاشق ک بشی آویزون میشی خواه‌ناخواه

من منظورم عشق دو طرفه بود ایناش دست خودته...که تعادل رو حفظ کنی!

عشق یعنی غرور شکسته اشک و سردرد بی دلیل چشم و باشه های ک از ته دلت نیست فقط چون نمیخوای طرفت ازت ن ...

قشنگ گفتی ولی عشق رو باید با آدمش تجربه کرد حس عااااالیه اصلا وصف ناپذیر هست...امیدوارم موفق باشی تو زندگی ات 

حتما تجریه کن خیلی قشنگه...خیلی...البته تاکید میکنم ادمت باید درست باشه و عاشق🙂❤خوشبخت بشی

شوهرم بهم رحم نکرد چه انتظاری از دیگران دارم 

حالم از هر چی مرده بهم میخوره یعنی کاری کرد متنفر بشم....

مرسی قربونت برم ان شاءالله یعنی میشه منم رنگ خوشبختی ببینم خدایا 

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔