2777
2789
عنوان

عشق یک طرفه من۳

394 بازدید | 2 پست

*مینویسم

تابمونه ب یادگار

تاخالی بشم

تادرس عبرتی بشه برای دیگران*

گزارش نزنین لطفا

من هرشب یاهروقت که بتونم میام چیزای ک یادم میادومینویسم

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

یادمه
همش بین حرفاش میگفت ک باهردختری بیشتراز یک ماه(حتی کمتر) نمونده،ولی بااین حال چندماهی بود ک بامن مونده بود ولی خب همیشه قرارامون بینش فاصله های طولانی میوفتاد کمنم مشکلی نداشتم ،چون اون ادم بیزینسی بود وواقعا سرش شلوغ بود
وبه هرحال منم اون موقع فقط برای لذت میخواستمش ...

ولی یه قولی ک ازش چندین بارگرفته بودم این بود ک ازنظراحساسی خوب ساپورتم کنه،چون واقعاا تشنه محبت بودم...امااون بعدیه مدت خیلی کوتاهی انگارقول هاشو فراموش کرده بود،وهمش درگیری های ذهنی و کاریش روبهونه میکرد.....من احمق هم نمیدونم چرا یواش یواش بهش علاقمند شدم....

منی ک کمبودمحبت داشتم حالاب پسری ک باهام مثل یه برده رفتارمیکرد علاقمندشده بودم...نمیدونم چطوربایدبیانش کنم
درواقع شده بودم مثل گروگانی که عاشق گروگان گیرش میشه...😭😭

اگ یه کم غرمیزدم سریع دخترای دافی  ک دورش بودنو بهم نشون میداد،
سریعع گوشی دست  میگرف وچتها وحتی عکس های ک باهاشون داشت رونشونم میداد...
بیشترفالوورای پیجش دخترای پولدار وشاخ بودن ک هرروز بهش دایرکت میدادن والتماس میکردن باهاش باشن....
منم خیلی ازاون دخترا رومیشناختم واماردقیقشونوداشتم حتی خیلیاشون آشناهای خودم بودن(چون
بالاخره خودمم تویه خاندان سرشناس وپولدار بودم ولی پدرم خیلی وقت هاپیش همه چیشوازدست داده بود وفقط همین شهرتی ک بخاطرفامیلیمون داشتیم براش مونده بود
اما برعکس پدرمن، تمام اعضای خاندان وفامیلامون پولدار وسرشناس بودن وآرسام هم رفیق یکی از فامیلامون بود و
اون موقع هاهمش فکرمیکردم ک شاید اگ آرسام ازمن شناختی نداشت ویه روز همینجوری منوتوخیابون میدید حتی مایل نبودک باهام حرف بزنه ،بااینکه استایل خاصی دارم ولی خب اون تایپ ایده الش مثل خییلی ازپسرای پولداردیگه بود....)واسه همین خیلی خوشحال بودم ک به واسطه فامیلمون تونستم آرساموپیداکنم،عاشق شده بودموکور...،فکرمیکردم یه الماسه ک ب هیچ عنوان نبایدازدستش بدم

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.