2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقدر دلم گرفت از داستانت خدا لعنت کنه اون به اصطلاح پدر رو زندگیت رو تباه کرده .درسته به عشقت نرسیدی ولی بازم تشکیل خانواده دادی و دخترت رو داری .خوبه مامانتم جدا شد بلایی سر تو آورده رو حداقل سر اون نمیاره .راستی اگ ناراحت نمیشی تعرض پدرت در چه حدی بود چرا سر و صدا نکردی 

من به جدایی فکر میکنم ولی دخترم به شدت به باباش وابسته هست و همسرم دخترم رو بهم نمیده میترسم اونم سر ...

نه ب نظرم تو خودت مهم تری اول خودت بعد بچت. کلا شوهرتم جوری نبوده ک تو بخوای ب زندگیت دلگرم باشی

عزیزم داستانتو خوندم خیلی دلم گرفت سرنوشت لعنتی چه ها که نمیکنه با آدم 

برو پیش یه روانشناس حتما

به نظرم اون می‌تونه کمکت کنه 

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
دیگه الان بچه ۵ ساله داری باز فیلت یاد هندوستانو کرده( نکنه مهران جوونتو میخوای) بابا حرفات بوی خیان ...

وقتی با کفشهای کسی راه نرفتی قضاوتش نکن میدونی تجاوز چقدررزرررررررررر واسه یه دختر سخته میددنی یعنی کشتن جسم وروحش باهم میفهمی از طرف عزیزترین کست پدر یعنی چی متی که یه دخترن میفهمم منی که با محدودیت با اسم دختر زندگی کردم میفهمم ن تویی که تازه پشته لبتم درنیومده میای جو میگیرتت یه حرفی میزنی 

عزیزم داستانتو موندم خیلی دلم گرفت سرنوشت لعنتی چه ها که نمیکنه با آدم  برو پیش یه روانشناس حت ...

خخیلی با روانشناس صحبت کردم یه مدت حالم خوب میشه ولی باز این غم میاد سراغم😔

خخیلی با روانشناس صحبت کردم یه مدت حالم خوب میشه ولی باز این غم میاد سراغم😔

🥺☹️خدا لعنت کنه اون پدر بی شرفی که به بچه ی خودش رحم نکنه 

خدا خودش کمکت کنه عزیزدلم 

امیدوارم آنقدر غرق خوشبختی بشی که همه چیز از یادت بره 🌈🌼💋🌺

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁