2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بدترین راه رو انتخاب کردی! .. 

کاششش قید همه رو زده ی بودی .. و درستو میخوندی.. 

الان هم پرستیژ اجتماعی داشتی.. هم استقلال مالی.. 

وهم و بقول خودت بافکر کردن ب مهران دیگ خیانت نمیمردی

پدرت چی؟؟؟الان کجاست ،؟؟میبینش ؟؟؟شوهرت ماجرای پدرتو متوجه شد

نمیدونم ازش خبر ندارم دوسال پیش بهم زنگ زد که بلاکش کردم فقط هر روز براش آرزوی مرگ میکنم 

نه متوجه نشده

چی بگم  یه افسانه هست که میگه اگه عاشق شدی و نشد یعنی تو زندگی قبلی بهش رسیدی و عذاب کشیدی&nbs ...

کآش بهش می رسیدم حتی با عذاب این همه حسرت داره منو میکشه کاش حداقل شوهرم طوری رفتار میکرد که دلگرم بشم به زندگی

کآش بهش می رسیدم حتی با عذاب این همه حسرت داره منو میکشه کاش حداقل شوهرم طوری رفتار میکرد که دلگرم ب ...

نمیتونی جدا شی؟ مهران هنوز مجرده؟ چندساله که ازدواج کردی؟ 

با اینکه دانشگاه نرفتی خیلی باسوادی قلم خوبی داری نویسنده شو

ااتفاقا با کمک های مهران توی همون سالها دل نوشته های زیادی نوشتم ولی هیچوقت برای چاپ اقدام نکردم

دیگه الان بچه ۵ ساله داری باز فیلت یاد هندوستانو کرده( نکنه مهران جوونتو میخوای) بابا حرفات بوی خیانت میده با احترام ولی از طرز فکرات از هر چی دختره متنفر شدم _ شب خوش

نمیتونی جدا شی؟ مهران هنوز مجرده؟ چندساله که ازدواج کردی؟ 

من به جدایی فکر میکنم ولی دخترم به شدت به باباش وابسته هست و همسرم دخترم رو بهم نمیده میترسم اونم سرنوشت منو داشته باشه مهران هنوز مجرده و به دختر خواهرش گفته بود تا قبل از بچه دار شدنم منتظر طلاق من بوده و فکر میکرده دوباره برمیگردم