2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مممنونم عزیزم

🌼🌼🌼🌼🌼🌺🌺🌺🌺بهترینها نصیبت بشه الهی

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
ببخشید ناراحتت کردم😔

اسی جون عمیقا برات ناراحت شدم و به عنوان هم جنست درکت کردم و اشک ریختم انسدوارم خداوند به دلت شادی بده شوهرت رفتارش بهتر بشه اگه شوهرت خوبه که باهاش بساز حداقل بزار طعم پدرو دخترت بچشه اگر شوهره خوبی نداری جداشو 

چقدر دلم گرفت از داستانت خدا لعنت کنه اون به اصطلاح پدر رو زندگیت رو تباه کرده .درسته ب ...

مامانم قرص میخورد و می خوابید دیگه چیزی متوجه نمی شد میشه توضیح ندم؟

اگه قیامتی وجود داره باید ببینم تقاص پس دادنش رو منو نابود کرد 

بنظرم تجاوز بدترین شکنجه و بدترین درده دور از جون شما ادم بمیره بهتره تا اینکه بهش تجاوز بشه..با داستان پدرت انگار دنیا دور سرم چرخید خیلی حس بدیه نمیدونم چطوری دلداریت بدم با اینهمه دردی ک کشیدی 💔

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
من به جدایی فکر میکنم ولی دخترم به شدت به باباش وابسته هست و همسرم دخترم رو بهم نمیده میترسم اونم سر ...

آخی.... کاش ماجرای پدرت رو به مهران نگفته بودی اما گفته بودی ناچاری ازدواج کنی و ازون خونه بری تا مامانت با خیال راحت طلاق بگیره.... میگفتی اونجا برات جهنمه و دیگه تحمل نداری ولی نمیگفتی پدرت با تو چه کرده....

حالا اگر با شوهرت مشکلی نداری دیگه بهش فکر نکن چون مهران چیزی از تو میدونه که برای خیلی از مردها سنگینه و ممکنه مشکل بشه تو رابطتون

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

وای عزیزززززززززدلم 

چقدر ناراحتت شدم 

چقدر غصه خوردم 

منی ک با خوندن گذشتت اینطور غم‌اومد سراغم 

چ برسه ب تویی ک تمامشو چشیدی 

نمیتونم بگم درکت میکمم چون جات نبودم 

ولی منم عشقی داشتم ک از دستش دادم با اینک شوهرم خوبه بچع دارم ولی دست خود ادم نیست گاهی یادش میوفته 

میدونمم اشتباهه ولی دست خود ادم نیست ک 

هیچکس دختر پیغنبر نیست ک پاک صاف سالم باشه 

توام ک میگی شوهرت زیاد خوب نیست حق داری یاد مهران کنی 

چون زندگیت اوکی نیس 

هر چند اگ اوکی هم بود بازمممم گاهی فکر مهران میومد سراغت 

برای همتون :سلامتی ،آرامش،پول زیاد ….آرزو میکنم🙏🏻😉💜💙💚🧡💛❤️
بدترین راه رو انتخاب کردی! ..  کاششش قید همه رو زده ی بودی .. و درستو میخوندی..  الان هم ...

توی خونه ای که پدرم بهم چشم داشت و مادرم افسرده بود جایی نداشتم و آنقدر تدی فشار بودم که توان درس خوندن نداشتم من تمام دوره راهنمایی تا دوم دبیرستان شاگرد ممتاز بودم ولی اون دوسال آنقدر شرایط بدی داشتم که برای موندن تو مدرسه نمونه تعهد نامه امضا کردم که شرایط درسیم رو ارتقا بدم 

اگه قیامتی وجود داره باید ببینم تقاص پس دادنش رو منو نابود کرد 

انشالله

برات بهترین ها رو ارزو میکنم 

برای اون نامردم اتش جهنم که اینجوری به یه دختر مظلوم که از پوست استخون خودش بوده رحم نکرده زندگیشو تو اوج بچگی شور شوق  سیاه کرده 

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
من دیگه تموم شدم الان فقط دخترم برام مهمه 

عزیزم چند سالته الان؟

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
وای عزیزززززززززدلم  چقدر ناراحتت شدم  چقدر غصه خوردم  منی ک با خوندن گذشتت این ...

مممنون که همدردی کردی باهام.بخدا دست خودم نیست خیلی سعی میکنم بچسبم به زندگی ولی نمیشه