2777
2789

خیلی تاپیک خیانت دعوا کتک کاری دیدیم

بیاید امشب یکم از کارهای شیرین و قشنگی ک برامون کردن بگیم و دلمون شاد شه 

من بگم اول 

یبار دوست بودیم ساعت 12 شب بود من یهو گفتم من دلم هوس تمبر هندی تازه کرده 

تقریبا نیم‌ساعت بعد دیدم اومده در خونه نمیدونم اوموقه شب تو کرمان از کجا گشته بود پیدا کرده بود ولی هنوز بهش فکر میکنم از ته قلبم از وجودش لذت میبرم ❤️🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرموقع میخواد بره سرکار وقتی خوابم پیشونیمو میبوسه و میره

عاشقشم😍😍❤️

برگرفته از داستان دخترها پرواز میکنند

الکی 

شوهر

کو🤧

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت

دست و دلبازی نسبت به خانواده ،محبت و مهربانی و دادن اعتماد به نفس و روحیه به خانواده 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

وقتی دید وضعمون خوب نیست گفت اصلا جهیزیه نمیخواد بیاری اصلا رسم جهیزیه نداریم، هر از گاهی بهم پول میفرستاد یچیزایی بخرم، بعد که اومدم سر خونه زندگیم دیدم رسم جهیزیه داشتن بهم الکی میگفت تو فکر نباشیم

خونه مادرشوهرم اینا بودیم همه خاهر برادرا بودن جمعیتشونم زیاده تقریبا..من پریود شدم تو اتاق دراز کشیده بودن رفت اویشن دم کرد اورد برام دراز کشید دلم و ماساژ داد و خابم برد

اصلا اصصصصلا ازش توقع نداشتم..پیش کسی اصلا از این کارا نمیکنه

همه جا براش اولویتم

ما دوست و رفیق زیاد نداریم 

خانواده هامون دورن 

همه کس همیم 

از اولم رفیق باز نبود منو به همه ترجیح میده 

خیلی زن دوسته 

خانوادتن همه شون اینطورن

با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم🌹

کار خوب که زیاد داره 

ولی هیچ وقت بدون خداحافظی بیرون نمیره حتی اگر خواب باشم پیشونیم رو میبوسه و دم گوشم میگه خداحافظ

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…

تکهعشقه واقعیه  کدوم اخلاقشو بگم 

زیاده خاطرات وخوشیهای ۱۷سال زندگی مشترک   

این دوسه روزه که اومدم سایت همش گفتم هیع ۱۷سال ۱۷سال یه وقت زیادی نشه   

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین