2777
2789
عنوان

طلاق

779 بازدید | 28 پست

چن روزی بود از تن شوهرم بوی عطر زنونه میومد اما احتمالش نمیدادم تا که دیشب مست اومد خونه گوشیش روشن مونده بود رفتم دیدم یکی با اسم آقا پیام داد دمتگرم خیلی سرخوش شدم خیلی کیف داد گفتم شما گف سودا ام دیگ منم گفتم ببخش زنم شمارت پاک کرده بود گفت مگ زن داری واقعا ک متاسفم پس اگ زن داری چرا با من...کردی اینو ک گفت ناگهانی از حال رفتم افتادم زمین چشام سیاهی رفت بدنم میلرزید نمیتوسنم گوشی بگیرم خیلی حالم بد شد هی پیام میداد ک چرا نگفتی زن داری چرا خیانت کردی ب زنت منم الوده گناهت کردی شمارم خاموش میکنم دیگ ن منو میبینی ن میتونی پیدام کنی برو بچسب ب زندگیت فهمیدم ک اون زن مطلقه هست ی دختر بچه دار شوهرم خودش مجرد جا زده قرار شده خرجی اون زن بده و باهم رابطه داشته باشن و سه بار همدیگرو دیدن .خلاصه امروز صبح رفتم مشاوره پرونده طلاق تشکیل دادم یه دختر یک ساله دارم فقط همین دخترم منو تردید میندازه و نمیتونم انتخاب درست بکنم وگرنه اصلا دلم ب شوهرم تنگ نمیش و ن دلم بهش میسوز و نه پشیمون میشم انقدر که ازش متنفرم اما هیچ پشیتیبانی ندارم ن پدر دارم ن مادر شوهرم ب مشاور گفت تا وقتی شیر میده ب بچم ماهیانه خرجی بچمو میدم صد میلیون هم میدم بهش بره خونه بگیره من نمیخوام باهاش زندگی کنم 

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم من اصلا با طلاق موافق نیستم. باز هم برو مشاوره. ولی مثل من نباش. منم بخاطر دختر یکسالم موندم. ولی اشتباه کردم الان دحترم شده ده ساله من شدم یه مادر بی اعصاب. اگه به خاطز دخترت میخوای بمونی پس اصلا به خیانتش فکر نکن چون فقط همون بچه اذیت میشه

اصلا نمون تو اون زندگی هرجور شده طلاق بگیر .خیانت اصلا جای فرصت وبخشش نداره علی الخصوص جنسی

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

یعنی چی تا وقتی شیر میده خرجشو میدم؟

بعدم باید نونشو بده،خرج لباس و مدرسه و باقی چیزارو بده، مهریه میگیری؟

عزیزم چرا میگه نمیخوادت؟قبلا هم مشکل داشتین با هم؟

طلاق بدون پشتوانه با بچه سخته،خدا کمکت کنه

اصلا نمون تو اون زندگی هرجور شده طلاق بگیر .خیانت اصلا جای فرصت وبخشش نداره علی الخصوص جنسی

دخترم چیکار کنم فقط از بابت دخترم نگرانم

طلاق تامام

تقدیر به خودتون واگذار میکنم...اما یه حرفی هست...مولانا میگه که؟شما پشت سرمن حرف می‌زنید..غیبت میکنید ..ونمیتونید حرفاتون رو به خودم بگید از عاجزی مثل من می ترسید ...اما ازخدا نمی‌ترسید .هر کسی ک از خدا نمیترسه من به خدا میسپارم....
دخترم چیکار کنم فقط از بابت دخترم نگرانم

بالاخره خدای اونم بزرگه

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
خوب نگفت اشتباه کرده یا اینکه ببخشیش فقط گفت خرجیتو می ده؟

ن اصلا با گستاخی تمام گفت اره من اون خانم دوسش دارم باهاش حال میکنم اما از تو خوشم نمیاد

خب گلممممم هردوی شما در کمال عصبانیت و خشم تصمیم گرفتید 

حرفهای هردوی شما از خشم هست 

فعلا کار را پی گیر ی کن

چون شما احساس کرده بودی ایشان چون ازش شکایت می کنی ممکنه است به عذر خواهی بیفته اما فعلا اینجوری نشده 

زمان بهتر مشخص میکنه که میخواد چکار بکنه 

ح

یعنی چی تا وقتی شیر میده خرجشو میدم؟ بعدم باید نونشو بده،خرج لباس و مدرسه و باقی چیزارو بده، مهریه ...

از اول زندگی سازش نداشتیم خیانت میکرد بهم اما دیگ ن تا این حد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز