2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 28 پست
نفقه دخترت به عهده پدرشه،چند سالشه؟ علت طلاقت فقط خیانته؟

ن دست بزن داره کلا روانیه هرچی بگی داد بیداد میکن دخترم ۱سالش

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
از اول زندگی سازش نداشتیم خیانت میکرد بهم اما دیگ ن تا این حد

یعنی دوس ندارین همو؟ اگه قبل ای اتفاقا حرف طلاقم نزد شاید الان عصبیه، شمام یکم بیشتر صبر کن با آرامش فکر کن ببین باید چیکار کنی

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ن دست بزن داره کلا روانیه هرچی بگی داد بیداد میکن دخترم ۱سالش

خب سخته اینجور

من همیشه میگم کاش این زن و شوهرایی ک با هم مشکل دارن بچه دار نشن،خودم ۳۰ و خرده ای سالمه ولی هنوز ک هنوزه دعواها پدرمادرم یادم نرفته و نمیره

عزیزم اگه معتاد بود خانوادش خوب نبودن یا هرچیزی به نظرم قابل بخشش بود اماخیانت یه کرم کثیفیه تو جون همچین ادمایی که نمیتونن کنار بزارنش درسته دخترت هست اما الویت خودت هستی ونمیشه مدیون خودت شی بخاطر دخترت یه عمر طعم زندگی واقعی رو نچشی توام حق خوشبختی داری واین به نظرم اشتباهه خانوما ازخودمون به خاطر خانواده میگذریم مگه کسی بخاطر ما حتی به خودش زحمت متعهدبودن میده  به نظرم مهرتو اجرا بزار و از همین مورد که گفته ۱۰۰تومن میده میتونی ثابت کنی وضعش خوبه خونه بگیر خرج دخترتو ازش بگیر مهرتم بگیر و اصلا هم ناراحت نباش وخوشحال باش که همچین ادمیو از زنگیت میندازی بیرون 

اگه ببخشیش هم تااخر عمرت نمی تونی مثل اوایل زندگی باشی بنظرم طلاقتو بگیر معلومه که جوونی می تونی با ...

اصلا نمیتونم ببخشمش دیشب لباش قرمز بود پرسیدم چی خوردی گفت بستنی رفتم نزدیکتر دیدم بوی عطر زنانه غلیظ میداد واقعا من بعدا چجوری باید بااین ادم چندش دست خورده زندگی کنم میبینمش حالم بد میش

عزیزم اگه معتاد بود خانوادش خوب نبودن یا هرچیزی به نظرم قابل بخشش بود اماخیانت یه کرم کثیفیه تو جون ...

خانوم من نمیدونم شما کی هستی ولی حرفات خیلی ارومم کرد من نه خواهر برادر دارم ن پدرمادر هیچکس ندارم باهاش مشورت بگیرم درد دل ساده کنم .فقط نگرانیم بابت دخترمه ک ازم بگیرتش چون خیلی وابسته دخترمم تصمیمم جدی واس طلاق فردا صبح ۱۰هم نامه درخواست طلاق توافقی میدیم ب محضر

قربونت برم عزیزم من خودم این شرایط رو داشتم ولی من بچه نداشتم ازش جدا شدم ۱۵ سالم بود طلاق گرفتم بخاطر خیانتش درسته شما بچه داری  ولی الان خیلی پخته هستی بالغ و عاقل میتونی تصمیم بگیری اما من بچه بودم ضربه بدی خوردم شاید بخاطر اینه بتونم خیلی کم شما رو درک کنم اما هیچی از ارامش خودت مهمتر نیست کنار گذاشتن سم  های زندگیمون بهترین کاریه که میتونیم در حق خودمون کنیم هرنسبتی هم که باهامون داشته باشن ما یه زندگی اروم حقمونه 

قربونت برم عزیزم من خودم این شرایط رو داشتم ولی من بچه نداشتم ازش جدا شدم ۱۵ سالم بود طلاق گرفتم بخا ...

اصلا ی روز نرمال نداشتم باهاش هرروز دعوا فحش کتک ی روز بخاطر مادرش دعوا میکرد ی روز بخاطر خواهراش بعدش خیانت ۲۲سالمه ۷سال باهاش زندگی میکنم دیگ خسته شدم ازش خیلی هم دیر بچه اوردم اخرا یکم ادم شده بود بچه اوردم اما همین ک حامله شدم باز کثافت بازیاش شروع کرد تا ک دیشب فهمیدم رابطه جنسی دار بامن اصلا رابطه نداره الان دوماه میش نزدیکم نشده نگو جای دیگ سرگرم

اصلا ی روز نرمال نداشتم باهاش هرروز دعوا فحش کتک ی روز بخاطر مادرش دعوا میکرد ی روز بخاطر خواهراش بع ...

ارزش ناراحتی تو رونداره این حیوون 

بیشتراز این عمر وزندگیتو حروم نکن 

لیاقت تو نداره از سرش زیادی هستی 

بهترین تصمیم رو گرفتی که جداشی ۷سال تحملش کردی ببین میتونی ۷ماه دیگه تحمل کنی ۲۲سالته اگه ۶۰سال عمر کنی یعنی باید ۴۰سال دیگه زجر بکشی جداشو ولی از حقت نگذر توافقی که جداشی مهریت رو نمیده مهرتو اجرا بزار منم ۲۱سالمه ۱۴سالگی عروسی کردم ۱۵ جداشدم  الان نامزد دارم اینا رو میگم بهت که انرژی بگیری و خودتو نبازی من ۱۵سالگی بااینکه بچه بودم بجا غصه خوردم برگشتم از دوم راهنمایی شروع کردم درسمو ادامه دادم الان دانشجوام به خودم رسیدم دلم به خدا گرم بود ازش خواستم کمکم کنه و پارسالم نامزد کردم عیدم عروسیمه ،مردم میگن زن ضعیفه من میگم انعطاف پذیره پس توهم باور کن که ضعیف نیستی میتونی کنار بیای باسختیا و برای موفقیت خودت ودخترت تلاش کنی 

ارزش ناراحتی تو رونداره این حیوون  بیشتراز این عمر وزندگیتو حروم نکن  لیاقت تو نداره از ...

هیچ پشتیبانی ندارم برای طلاق هیچکسو ندارم نمیدونم چبکار کنم😔

بهترین تصمیم رو گرفتی که جداشی ۷سال تحملش کردی ببین میتونی ۷ماه دیگه تحمل کنی ۲۲سالته اگه ۶۰سال عمر ...

درسته ولی باید یه شغلی داشته باشم ی درامدی داشت باشم طلاق بگیرم تو این گرونی کجا برم ن پول پوشک دارم ن پول کرایه خونه دارم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز