2777
2789

خانما من چند تا پیرهن مجلسی دارم که هیچ استفاده ای ندارن 

مز‌ونی هستن

شما با این لباساتون چیکار می کنید ؟؟

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

تو کمد خاک میخوره 

چون بعد عروسی دیگه سایزم نشد 

۴ ۵ تاست 🤕🤕🤕

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خونه میپوشم البته اگه جمع و جور باشه

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

هیچی تازه به این نتیجه رسیدم بعد خرید یکی دوتا مجلس که پوشیدم زود بزارم دیوار بفروشم چون از مد میوفته هیچ کس نمیخره

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 

کلی براشون هزینه کردم 

الان هم جا گیرن هم حرصم میگیره می بینمشون

کاش یجایی بود می‌شد بفروشیم مزونی چیزی 

یاسمن حامله ای؟😍😍 تو تاپیکمون گفتی میخوای اقدام کنی😍

نه گلم 

میخواستم ماه بعد بعد پریود  اقدام کنم 

ولی شرایطم ریخته بهم 

برنامه ریزی هام ریخته بهم 

نمیدونم چی میشه 

توکل برخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

هیچی تازه به این نتیجه رسیدم بعد خرید یکی دوتا مجلس که پوشیدم زود بزارم دیوار بفروشم چون از مد میوفت ...

دیوار میخرن مگه ؟؟

ایشالا بهترین موقع و تو بهترین شرایط مامان شی😍

مرسی گلم ایشالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40