2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان گلم امروز ۲۶ سیکلم هست و بیبی زدم و همون لحظه دوخط شد مارک مدیکور امیدوارم باشم یعنی؟ م ...

سلام عزیزم مبارکت باشه با توجه به عکست مثبته 

چند روز از موعدت گذشته؟ 

من چند روز قبل موعد زدم ۲و۳روز پشت سر هم هاله مینداخت و میگفتن مثبته بعدش پریودشدم الان ۲روز خونریزی داشتم امروز روز سوم خونریزی  ندارم در حد یکم دارم  امید دارم چند روز دیگه بیبی چک بزنم ببینم مثبت میشه چون پریودم فقط ۲روز بوده  احتمال بارداری وجود داره بنظرت؟ چون بودن همچنین موردهای و رفتم دکتر هم خواستم تیتر بتا بدم گفت نمیخواد صبر کن ببین چند روز خونریزی داری 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

این مثبته عزیزم 

چرا اومدی اینجا پرسیدی این ی تاپیک قدیمی منم همینجوری دیدم 

خودت تاپیک جدید بزن تا بقیه ببینن

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰