2777
2789

من درست روز موعد هر سه بار بارداریم مثبت شد

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه من همیشه ۱۴ روز بعد تاریخی ک تخمکم آزاد شده میزنم و درست هم هست ولی مارک بیبی خیلی مهمه مارک ویتاساین نزن مثبت کاذبه همیشه 

مدیکور بزن فقط هم ۵ دقیقه اول معتبره بعدش اگ مثبت شه خط تبخیره و دلتو خوش نکن

انشالله که این ماه مامان بشی عزیزم

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
من دو روز قبل از موعد زدم منفی بود دو روز بعد از موعد زدم هاله انداخت،فرداش واضح مثبت شد 

من همیشه ۶روز زود تر پریود میشم از سری قبلم ولی الان دو روزش رد شده ترشح دارم سینه هام درد میکنه پهلو درد دارم اونم سمت راست بشدتت ولی ۴روز دیگه ب اصلیش مونده بی بی زدم منفی بود 

جدی چه علامتی داشتی 

درد پریودی،حساس شدن سینه،

کمر درد و ترشح زیاد..بارداری قبلیم چند روز مونده به موعدم بی بی چک مثبت شد ایندفعه وقتی منفی شد دیگه امید نداشتم

بعد که از موعدم گذشت دوباره بی بی زدم مثبت شد

درد پریودی،حساس شدن سینه، کمر درد و ترشح زیاد..بارداری قبلیم چند روز مونده به موعدم بی بی چک مثبت ش ...

منم یه بار باردار شدم روز موعدم زدم  مثبت شد ولی سقط شد برام دعا بکن منم مامان بشم ❤️🥺😭

من همیشه ۶روز زود تر پریود میشم از سری قبلم ولی الان دو روزش رد شده ترشح دارم سینه هام درد میکنه پهل ...

بذار موعدت که رسید انشاءالله اگه پریود نشدی بی بی چک بزن

منم پهلوم شدیدا درد گرفته بود یک هفته قبل موعد،بعد سینه هامم خیلی درد میکرد میگفتم واسه پریودی انقد حساس نمیشد..همیشه هم قبل از پریودی چند تا جوش میردم اما این ماه نزده بودم

درد پریودی،حساس شدن سینه، کمر درد و ترشح زیاد..بارداری قبلیم چند روز مونده به موعدم بی بی چک مثبت ش ...

منم زدم منفی شد ناامید شدم 🥺خدا کنه تا چهار روز دیگم پریود نشم

منم یه بار باردار شدم روز موعدم زدم  مثبت شد ولی سقط شد برام دعا بکن منم مامان بشم ❤️🥺😭

نگران نباش عزیزم اصلا از اینکه یبار سقط داشتی نترس،منم بارداری اولم سقط شد بعد از چند ماه دوباره باردار شدم الان پسرم ۲۱ماهشه و این بارداری سومم هست،من برات دعا میکنم هر چه زودتر مامان بشی توهم اگه دوس داشتی واسم دعا کن همه چی خوب پیش بره،،اگه انشاالله بی بی چکت مثبت شد منو همینجا تگ کن بهم بگو،من که حس میکنم بارداری😍

منم زدم منفی شد ناامید شدم 🥺خدا کنه تا چهار روز دیگم پریود نشم

منکه انقد ناامید شده بودم که بعد از موعدمم که پریود نشدم فک کردم دوره هام بهم ریخته با اینکه تا الان همیشه منظم بوده