2777
2789
عنوان

ازدواج اجباری... بیاین لطفا

400 بازدید | 13 پست

سلام خانمایی که این شرایط رو تجربه کردن راهنماییم کنن لطفا 

من پشت کنکورم قصد ادامه تحصیل دارم امسال قراره کنکور بدم، اما خانواده ام بهم فشار میارن که ازدواج کنم تو این شرایط اصلا نمیتونم رو زندگی و درسم تمرکز کنم از طرفی هم همهٔ دوستام ازدواج کردن سرزنشم میکنن که چرا من ازدواج نمیکنم برم سر و خونه زندگیم🤦‍♀️

نه اینکه خاستگار نداشتم خیلیا اومدن ولی من از لحاظ روحی اصلا آمادگیشو ندارم  اگه این مشکلمو   نادیده بگیرم و فقط بخاطر اجبار خانواده ازدواج کنم میترسم ازدواج موفقی نشه نمیخام زندگی پسر مردمو خراب کنم وقتی میدونی از اون آدم خوشت نمیاد فرهنگ خانواده ها یکی نیست چرا باید بخاطر حرف مردم تن به این ازدواج بدم! 

واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید ک بتونم تصمیم درست رو بگیرم

(۲۱ سالمه)  

سه ساله بیکار نشستی پشت کنکور معلومه میگن ازدواج کن، بیا برو دانشگاه آزاد یا غیر انتفاعی یه چیزی بخون برو سرکار دیگع

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خانواده بی فکری داری سالی که ادم کنکور داره این حرفها چیه 

بهشون محل نده تازه سرسنگین رفتار کن بفهمن ناراحت میشی به حرفهاشون ادامه بدن

بدون اگر تو این شرایط ازدواج کنی باختی زندگیت و 

من ۱۹ ازدواج کردم ولی به خواست خودم و راضیم

ولی

با اجبار ازدواج نکن

حتی تو سن بالا

اگه میبینی زورت نمیرسه!

بگو باشه ولی هر کس اومد که خوب هم بود قبل جواب بله دارن

باید یه تعداد مشاوره قبل ازدواج برید

اونجا مشاور ببینه راضی نیستی! خودش میگه ازدواج خوبی نیست و راحت میشی😆😆😆😆

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
سه ساله بیکار نشستی پشت کنکور معلومه میگن ازدواج کن، بیا برو دانشگاه آزاد یا غیر انتفاعی یه چیزی بخو ...

بیکار نبودم عزیز 

من بخاطر شرایطی که داشتم ۳ سال ترک تحصیل کردم تازه دیپلم گرفتم و میخوام کنکور بدم

من ۳۲ هنوز کسی بهم‌نگفته شوهر کن😐 واقعا چقدر فرهنگ شهرها باهام‌متفاوته  گور بابای همه  ...

خوش بحالت واقعا قدرشونو بدون

تو خانواده ما اصلا برای دختر جماعت ارزش قائل نیستن فقط میگن زود شوهرش بدیم بره 💔😔

بیکار نبودم عزیز  من بخاطر شرایطی که داشتم ۳ سال ترک تحصیل کردم تازه دیپلم گرفتم و میخوام کنکو ...

عزیزم اینو بدون که تو زندگی خودت از همه چیز مهم تری و آیندتو بخاطر طرز فکر و تصمیمات غلط آدمای اطرافت خراب نکن 

عزیزم اینو بدون که تو زندگی خودت از همه چیز مهم تری و آیندتو بخاطر طرز فکر و تصمیمات غلط آدمای اطراف ...

درسته منم تاجایی که بتونم سعی میکنم خودم برای زندگیم تصمیم بگیرم، مرسی 💖