2777
2789
عنوان

دوست پسرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 84 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستی. به ازدواج فکر نمی‌کنم 

میدونی برات خرج نمیکنه (نداره یا نمیخواد)‌.مشکلی نداری؟هر بار ناراحت بشی فایده نداره.

به این که وابسته اش بشی یا اون هم فکر کن . میتونی دل بکنی یا ازدواج کنی با بی پولی.

فقط محبت کلامی داری.

اگه بازم میخوای پیام بدی . صبر کن مناسبتی باشه تبریک بگو.

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
میدونی برات خرج نمیکنه (نداره یا نمیخواد)‌.مشکلی نداری؟هر بار ناراحت بشی فایده نداره. به این که واب ...

یعنی خودش دیگه برنمیگرده ؟تولدش ۲۷ ابانه اون موقع باید بهش تبریک بگم😅شما اگه جای من باشین موقع تولد اونم همین رفتارا می‌کنید یا برا اینکه خجالت بکشه از کارش هدیه میخرید؟

یعنی خودش دیگه برنمیگرده ؟تولدش ۲۷ ابانه اون موقع باید بهش تبریک بگم😅شما اگه جای من باشین موقع تولد ...

من ازش شناختی ندارم ولی وقتی گفته پول ندارم بعید بودنم خجالت بکشه.نهایتا یه شاخ گل بگیر که اگه پشیمون شدی هزینه زیادی نکرده باشی.

یعنی خودش دیگه برنمیگرده ؟تولدش ۲۷ ابانه اون موقع باید بهش تبریک بگم😅شما اگه جای من باشین موقع تولد ...

شاید برگشت...

نمیدونم، ولی احتمالش هست دیگه..

کلا رفتاراش خیلی ضد و نقیضه. مثلا قید یه چیزایی رو میزد تا منو ببینه یا اینکه ماشینش خراب بود ماشین قرض میکرد این همه راه واسع من میومد یا یهو میمد محل کارم سوپرایزم کنه ولی نمیدونم چرا واسع خرج کردن اینجوره همیشه هم می‌ناله که اوضاع مالیش خوب نیس

کلا رفتاراش خیلی ضد و نقیضه. مثلا قید یه چیزایی رو میزد تا منو ببینه یا اینکه ماشینش خراب بود ماشین ...

راستش منم الان یه طوری شدم که دیگه نمیتونم بفهمم کی راست میگه و کی دروغ..

خودمم چند ماه پیش با یه دختری دوست بودم که همش از وضع مالی بدش ناله میکرد و هی ازم پول می‌گرفت..

من شغل ندارم ولی ۹۲ میلیون توی ۴ ماه دادم بهش! یعنی کل پس‌اندازم رو دادم بهش..

اونم بعد که دید پولم تموم شده گفت میخوام با پسرخالم ازدواج کنم و خدافظ.

الانم ۴ ماهه دارم از طریق قانونی پیگیری میکنم تا پولمو ازش پس بگیرم😕

راستش منم الان یه طوری شدم که دیگه نمیتونم بفهمم کی راست میگه و کی دروغ.. خودمم چند ماه پیش با یه د ...

۹۴ میلیون!! یعنی اینقدر راحت اعتماد کردید😶😶