2821
2789
عنوان

شکست قلبم😭😭😭

241 بازدید | 19 پست

سلام.... تا امروز فکر میکردم ۷سال با این اقا رابطه داشتم اما الان فهمیدم ۹ساله...بچه ها ۹سال با کسی بودم ک جونم به جونش بسته بود اونم خوب بود مهربون مودب الان ۴ماهه کات کردیم بخاطر اینکه گفت بهم نمیخوریم و تفاوت فرهنگی داریم و خانواده‌م مخالفن و... ولی باز فکر میکردم برگرده اما امروز بعد از ۴ماه بهش زنگ زدم میگه میمرم برات، شبا با تمام دلتنگی میخابم، تک تک عکساتو ورق میزنم و دستم میلرزه بهت زنگ بزنم ولی نمیزنم ک دیگه دلتنگیم بهت تحمیل نشه،،، اب پاکی رو ریخت رو دستم و گفت امکان نداره بهم برگردیم و نمیشه و........ بچه ها قلبم خیلی درد میکنه😭😭😭😭

بهش همه حسامو توی این ۴ماه همه دردام همه رو گفتم و باهم اشک ریختیم. به دروغ بهش گفتم  ازدواج میکنم فکر کردم شاید ی تلنگری بخوره اما فقط گفت جان من ب عشقمون قسم تو خوشبخت شو خوب زندگی کن و......

دلیل بهم نرسیدنتون چیع؟

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سخته میفهمم عاقبت چندسال دیگه خودمه چون ماهم از لحاظ فرهنگی و کلا خیلی چیزا دقیقا نقطه مقابلیم

میشه منظورتو از اختلاف فرهنگیتون ببگی؟🌹

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
میشه منظورتو از اختلاف فرهنگیتون ببگی؟🌹

اره میشه

تو دهات زندگی میکنن پولدارن ولی اونجان به تیپ و ظاهر و ماشین خانوادش اصلا اهمیت نمیدن باباش هرجا میره با شلوار کردیه ولی میگم اوضاع مالی‌شون خوبه

کادو هامو خیلی موقع ها شده مادرش و خواهرش بی اجازه برداشتن یا چیزی مال من خریده بوده مصرف کردن

تذکر میدهها ولی خب نمیتونه ریشه خانواده رو ک تغییر بده

ظاهری اصلاااااا بهم نمیخوریم قدم ازش بلندتره یعنی هرکی میبینه میگه خاک توسرت فقط😐😂

نامزد داشته جدا شده عقد بودن دختره خیانت کرده مدارکشو دیدم ک راست میگه

رابطه جنسی رو تجربه کرده ک من حتی با نامحرم تو عمرم دستم ندادم به  خودم حیفم میاد سختمم هس

۱۱ سال اختلاف سنی داریم و

مثلا ببین فرهنگی ک میگم مثلا اونا شهرستانن ما شهر بزرگیم درحد اونا پول و سرمایه نداریمولی منبابام سرهنگه مادرم معلم خانواده خوبی دارم ظاهری هم خوبیم اونا ی طورین من خجالت میکشم مثلا پس فردا بخوام جایی معرفی کنم

اره میشه تو دهات زندگی میکنن پولدارن ولی اونجان به تیپ و ظاهر و ماشین خانوادش اصلا اهمیت نمیدن بابا ...

اوووو خب حق داری پس عزیزم....عاشقشی؟

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
متاسفانه  اونم شدیدا دوسم داره من خیلی چیزا رو نمیدونستم کات میکنم سال بعد الان کنکور دارم نم ...

عزیزمممم....امیدوارم رتبه دلخواهت رو بیاری

دلیل بهم نرسیدنتون چیع؟

میگه راهمون دوره(۵ساعته فاصله شهرامون😶) بابات قبول نمیکنه تو تک فرزندی، پدر و مادر من قبول نمیکنن(درحالی ک الان سالی یه بار میره خونه‌شون) منم گفتم بهانه‌س این حرفا یعنی توی این چندسال نمیدونستی و...... گفت نخواستیم بپذیریم نه من نه تو....

میگه راهمون دوره(۵ساعته فاصله شهرامون😶) بابات قبول نمیکنه تو تک فرزندی، پدر و مادر من قبول نمیکنن(د ...

ولی واقعا بهانه اس🙂نمیخام ناراحتت کنم ولی کسی کسیو بخاد با تموم جونش تلاش میکنه ب دستش بیاره‌.هزار دفه پیش قدم میشه .انوقت اگه نشد بیخیال میشه .اون بایددبیاد خواستگاری .اینجوری که نمیشه بگه ما ب دردهم نمیخوریم.پس بدون اون زیاد نمیخاد واست بجنگه

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
ولی واقعا بهانه اس🙂نمیخام ناراحتت کنم ولی کسی کسیو بخاد با تموم جونش تلاش میکنه ب دستش بیاره‌.هزار ...

پس این عر زدناش چی بود..... اتفاقا ممنونم ک بهم میگید بهانه بوده اینطوری اروم تر میشم.

بهم گفت سخته برام به کسی ک عاشقشم این حرفو بگم ولی همیشه کنارتم اما ازدواج نمیشه. منظورش این بود ک اگه من ازدواجم کردم باهاش حرف بزنم و به عنوان دوست ببینمش

پس این عر زدناش چی بود..... اتفاقا ممنونم ک بهم میگید بهانه بوده اینطوری اروم تر میشم. بهم گفت سخته ...

ب نظرم فیلمش بوده .بجای عر زدن تلاش کنه ب دستت بیاره نه وایسه گریه کنه که ما به دردهم نمیخوریم

اون اقا شمارو به چشم دوست دختر میبینه نه همسر

شماهم دورش یه خط قرمز بکش و ارزش برای خودت قائل باش.با کسی بمون که شبانه روز آرزوش تو باشی و واسه ب دست اوردنت از جونش مایه بزاره

ب نظرم فیلمش بوده .بجای عر زدن تلاش کنه ب دستت بیاره نه وایسه گریه کنه که ما به دردهم نمیخوریم اون ...

من همه چیزم میدونستمش😭😭😭😭😭😭

از وقتی باهاش حرف زدم تا الان قلبم داره میترکه از درد