2777
2789
عنوان

شکست قلبم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 19 پست
ب نظرم فیلمش بوده .بجای عر زدن تلاش کنه ب دستت بیاره نه وایسه گریه کنه که ما به دردهم نمیخوریم اون ...

توی این ۹سال خیلی وقتا این طوری بودا ینی راحت با نبودم کنار میومد قهر میکردیم من پیش قدم میشدم اما همیشه میگفت عاشقتم، هزار ادای عاشقونه میومد اما نبودم براش راحت بود ..... هربار اون بود ک مثلا میگفت نمیشه و تمومش کنیم و من پاش میموندم یه زمانی میگفتم خودمو میکشم میموند و مشخص بود میترسه از این ک خودمو بکشم

من همه چیزم میدونستمش😭😭😭😭😭😭 از وقتی باهاش حرف زدم تا الان قلبم داره میترکه از درد

اره میفهممت

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی این ۹سال خیلی وقتا این طوری بودا ینی راحت با نبودم کنار میومد قهر میکردیم من پیش قدم میشدم اما ه ...

خب پس ب نظرت فایده داره موندن باهاش؟

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
خب پس ب نظرت فایده داره موندن باهاش؟

نمیدونم....

😭😭😭😭😭

وقتی گفت دستم میره بهت زنگ بزنم ولی نمیزنم تو بیشتر اذیت نشی، وقتی یکی از خاطراتمونو گفت و گفت باهاش گریه میکنم، وقتی گفت قطع نکن بزار صداتو بشنوم ما ک چاره ای نداریم جز دوری هم بیشتر دلم سوخت براش، برای جفتمون...چرا خدا یه کاری نمیکنه برامون..

اینو مطمئنم هیچکس مثل اون دوستم نداره پیشش راحت ترین بودم با هر نقصی توی چهره و ظاهرم خیالم جمع بود همه جوره دوستم داره و انکار هیچکس دیگه پیدا نمیشه مثل اون دوستم داشته باشه.... اما الان نمیدونم چشه.... 😭 هربار بهش گفتم پای همه چیزت میمونم و وایسادمم اما امروز میگفت نمیخام ۹سال بشه ۱۱ سال نمیشه هزار بار با خدا جروبحث کردم هزار دلیل دارم ک نمیشه.

نمیدونم.... 😭😭😭😭😭 وقتی گفت دستم میره بهت زنگ بزنم ولی نمیزنم تو بیشتر اذیت نشی، وقتی یکی از خ ...

چی بگم انشالله اگه قسمت هم باشید بهم میرسید اگرم نباشید که دیگه هیچی.ازخدا میخام ب قلب دوتاتون آرامش بده