elllllllll مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 6927 عنوان قرص پردنیزولون برای چیه ؟ 49705 بازدید | 10 پست سرفه و آبریزش بینی داشتم دکتر برام داده برای چی هست؟ کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋 1401/07/26 | 11:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_zohre_ عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 393 یه نوع کورتونه.ضد التهابه. من آسم دارم.جز داروهامه. سلام عزیزمآسمت شدیده یا خفیف؟ چه اسپری استفاده میکنی درحال حاظر؟ کدوم شهری؟ نه آرامشت را ،به چشمى وابسته کن ...نه دستت را به دستى دلخوش !چشم ها بسته مى شوند ،و دست ها مُشت مى شوند ...!و تو میمانى و یک دنیا تنهایى ..
**المیرا** عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 53601 سلام عزیزم آسمت شدیده یا خفیف؟ چه اسپری استفاده میکنی درحال حاظر؟ کدوم شهری؟ الان خب کاملا کنترل شدست و اسپری احتیاج ندارم ولی چند سال پیش که حالم خیلی بد بود اسپری فلیکسوتاید استفاده میکردم.من بندرعباسم.
_zohre_ عضویت: 1399/04/23 تعداد پست: 393 الان خب کاملا کنترل شدست و اسپری احتیاج ندارم ولی چند سال پیش که حالم خیلی بد بود اسپری فلیکسوتاید ا ... خوشبحالتمنم آسم دارم از نوع شدیداگه یه شب اسپری نزنم شبم صب نمیشه لامصب نه آرامشت را ،به چشمى وابسته کن ...نه دستت را به دستى دلخوش !چشم ها بسته مى شوند ،و دست ها مُشت مى شوند ...!و تو میمانى و یک دنیا تنهایى ..
**المیرا** عضویت: 1392/06/04 تعداد پست: 53601 خوشبحالت منم آسم دارم از نوع شدید اگه یه شب اسپری نزنم شبم صب نمیشه لامصب منم این روزها رو گذروندم.دکتر منو یک هفته بستری کرد و کورتون تزریقی میگرفتم فقط.بعد از اون بهتر شدم.
yasaman1355 عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 431 الان خب کاملا کنترل شدست و اسپری احتیاج ندارم ولی چند سال پیش که حالم خیلی بد بود اسپری فلیکسوتاید ا ... ببخشید الان چه داروهایی میخورین؟
لیموشیرینننننننننننن عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 2529 کورتون هست ولی حتما طبق دستور به اندازه ای که گفته لابد استفاده کنی نه کمتر نه بیشتر
leili80 عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 13 من با راکوتان میخورم ضد التهاب سلام عزیز خوبی الان مال شما کلا درمان شده جاشم نمونده؟؟