2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وسواس نیستم ولی اتاق کم داریم مجبورم اتاق خودمو به مهمون بدم این اذیتم میکنه و هم اینکه مادرم قرص خواب باید بخوره صبحا دیر بلند میشه دوست ندارم مهمون صبح تو خونمون باشه

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
منم دوره خونم ولی بعضیا روشون خیلی زیاده‌‌... هر هفته به یه بهانه دکتر و فلان ... واقعا دوس ندارم خی ...

من از عید چندبار مهمون هفته ای داشتم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من از مهمونه پررو بدم میاد

ینی چن ماه پیش ۲۰نفر مهمون داشتم ۳جور غذا درست کردم و کلی احترام گذاشتم کلی هم خسته بودم یهو عصر گردن وار کردن که آش بپز

کل مهمونی به یه طرف

اینکه به اجبار آش درست کردن انداختن گردنم یه طرف

بخدا بعده اینکه رفتن غش کردم از خستگی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
عزیزم حرفات خیلی زشت و زننده ان دلیل نداره هر جایی بخوای نظر بدی.ممکنه طرف دلش بشکنه

دلش بشکنه کسی که افتخار میکنه مهمون نباید بیاد اصلا خونه ادم

اینجور ادما دلشون سنگه نمیشکنه

شما طرفداری نکن خاهشا

دلش بشکنه کسی که افتخار میکنه مهمون نباید بیاد اصلا خونه ادم اینجور ادما دلشون سنگه نمیشکنه شما طر ...

شما با این اخلاقت کسی رو نصیحت نکن که طلاقت میدن و فلان😉به فکر اصلاح اخلاق و رفتار خودت باش

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
اسی منظورم به تو نیست ولی کسی که وسواس داره یعنی بیماره  باید خودشو درمان کنه  نه که به ...

بخدا من خواهرشوهرام و مادرشوهرم اومدن

بدونی چقدر ازشون پذیرایی کردم

حدود 18 نفر بودن

3روز

هرکی جای من بود حتما عصبی میشد

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

چشم دیدن مهمون ندارم مهمونی که شب بخوابه باید با تیر زد خواهرسوهرم خونش تهران بود تا خونه ما پنجاه دقیقه فاصله میومد شبمیخوابید خونه ما فردا نهار و صبخانه ام می موند شوهرمم میرفت میچسبید بهشون من می موندم کلی کار از شبقبل خونه نامرتب میشد خودم کثیف می شدم صبح بدون ارایش می رفتن جلو شون خم و راست می شد تشک وسط هال واااااای

شما با این اخلاقت کسی رو نصیحت نکن که طلاقت میدن و فلان😉به فکر اصلاح اخلاق و رفتار خودت باش

تو چرا سنگ اونو به سینه میزنی

توام حتما ادم به دوری

مثل جاری من کسی خونت راه نمیدی 

واسه همین طرفدارژ میکنی

اخرم توی تنهاییی می مونید و افسردگی

خاهشا جواب منو نده 

من طرف صحبتم‌تو نیستی

برو اتاق به کارای زشتت فکر کن به مهمونایی که پشت در خونت موندن😂😂 بازم میگم آدم به دور

بخدا من خواهرشوهرام و مادرشوهرم اومدن بدونی چقدر ازشون پذیرایی کردم حدود 18 نفر بودن 3روز هرکی ج ...

بخدا ما کلا ۴ نفر بودیم مادرمم شامو پخت با خودمون بردیم اوشون خسته نشه کادو برای خونشونم بردیم قرار بود بمونیم خرید کنیم اینقدررر بهم برخورد صبح زکد بابامو گفتم بریم هر وقتم یادش میوفتم مثل الان بغضم میگیره 

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑
زخم زبون نیس حقیقته زشت اینه که در خونتو ببندی کسی راه ندی

زخم زبونه

اون رفتارش به شما آسیب میزنه که شاکی شدی و بهش میگی طلاقت میدن و اصلا ازدواج نکن و پسر مردم گناه داره؟؟

ولی رفتار شما بده که داری این حرفارو بهش میزنی و میگی بیماری.

استارتر نظر خواسته ایشون هم نظر داده.دلیل نداره اینجوری باهاش رفتار کنی

الآن خوبه یکی هم به شما بگه که شما با این اخلاق تندت اصلا ازدواج نکن،پسر مردم گناه داره،یا اگه ازدواج کردی بیچاره شوهرت؟

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...