بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو چرا سنگ اونو به سینه میزنی توام حتما ادم به دوری مثل جاری من کسی خونت راه نمیدی واسه همی ...
نه کلا با اخلاقهای زشت و تند نسبت به هیچ کسی نمیتونم بی تفاوت باشم و شما هم بیخود قضاوت نکن
الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
منم بدم میاد یسری رخت خواب جدا گزاشتم تگه کسی بمونه از اقوام میندازم لباسشویی .منم وسواسم بدم میاد رخت خواب بو بکیره. ولی خانواده خودم یا خواهر برادرام بیان راجتم .چون همه مثل همیم هر روز حموم میرن و از در میان داخل خونه پاهاشونو میشورن مشکل ندارم
الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
نمیدونم چی عایدشون میشه.به اون کاربر بیچاره تشر میزنه که ازدواج نکن طلاقت میدن و پسر مردم گناه داره
من توی پستم توی همین تاپیک گفتم که اتفاقا مهمون دوست دارم و زیر همون پست هم تگت کردم.منتها با مهمون ها و آدمهای بد اخلاق چه توی مجازی چه واقعی کلا نمیتونم کنار بیام.
بدا به حال مهمونهایی که میزبانشون شما باشی با این اخلاق تندت
چقد بچه های ۱۶ ۱۷ساله تو تاپیکا زیاد شده ک اصن متاهل و تو اون موقعیت نیستن نظر میدن مهمون اومدن خوبه ولی در صورتی ک هم مهمان هم میزبان فرهنگشون بسیار بالا باشه نمونش اینکه وقتی میری خونه کسی نشینی تا بیاره بزاره جلوت کمک کنی چه اشکالی داره فکر کن خونه خودتونه حالا یه شب بخابه خونت مگه چی میشه یکم انسایت خوبه داشته باشیم از طرفیم بعضی مهمان ها متاسفانه واقعا بعضی نکاتو رعایت نمیکنن مثلا کثیفن میدونن صاحب خونه زندگی تمیزی داره ولی میان ب کصافط میکشو میرن در کل مهمونی دادن و گرفتن مخصوص ادم های با ظرفیت و فرهنگ بالاس ک خودکار بدونن چه کاری درسته و چه کاری درست نیس چون تو مهمونی هر چیز پیش بینی نشده ایی ممکنه اتفاق بیفته😊
اره والا یه شب موندن بعضیا دو شب حدود ۲۵ سال بودن یکی هم ۳۰ ۳۵ بودن اونا هم صداشون میومد
🤔
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)