2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

562 بازدید | 31 پست

تقریبا یه ساله فهمیدم همسرم بهم خیانت کرده اونم ۱۰ سال ینی از وقتی عقد بودیم خانمه شوهر داشت و یکی از فامیلای نزدیکشون هست که میخواسته باهاش ازدواج کنه ولی خانوادش اجازه ندادن

بهم گفت دوسش ندارم و از سر بی عقلی باهاش در ارتباط بودم و بعدش خونه بنامم زد و ازم فرصت جبران خواست و قول داد تکرار نکنه.و الانم یکساله گذشته و من شدیدا چکش می کنم هر لحظه آنلاین هست و من تصویری چکش می کنم و خطایی ازش ندیدم

الان باردارم.امشب داشتیم فیلم میدیدیم یهو همسرم گفت این دو نفر با هم در ارتباطن منم گفتم آره خب اینا از اول همو میخواستن و خانمه ازدواج کرد و نشد بهم برسن همسرم گفت خب الان که بیوه شده بره بگیرتش

من خیلی ناراحت شدم و گفتم از این حرفت ناراحت شدم نکنه تو هم چنین فکری در ذهن داری و منتظری همسرش طوری شه بری اونو بگیری

عصبانی شد و منم قهر کردم باهاش توی پذیرایی خوابیدم سه بار اومد گفت بیا بریم اینجا نخواب گوش نکردم

چون از دلم حرفشو در نیاورد و من انتظار داشتم بگه چون هنوز این مرد به این زن علاقه داره میگم بگیرتش ولی من که اونو دوس ندارم و خیانتی که کردم از روی بس عقلیم بوده نه علاقه که منتظر باشم برم بگیرمش 

ولی نگفت و فقط سروصدا کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنت ب هرکی ک خیانت میکنه لعنت ب هر زنی ک وارد زندگی ی مرد متاهل میشه بزرگترین گناه نابخشودنی همینه

مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘

خیانت دیدن سخته

قطعا هم حساس میشی بعدش 

اما‌ اگر سعی کرده درستش کنه ، خونه به نامت زده، همیشه هم در دسترسه و خطایی نکرده

بخاطر‌ حرفی که توی ذهنت بوده و نزده اعصابت رو خرد نکن.

به سبک خودش داره عذرخواهی میکنه 

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

من خودم به عنوان ی مرد به شما کاملا حق میدم

اما این موضوع آخری رو سخت نگیرید و به دلتون بد نیاد🌷

دست خدا رووی شونه هاتون باشه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

حرفش خیلی ناراحتم کرد با خودم گفتم نکنه توی ذهنش هنوز چنین خیالاتی داره

و خودشم اصلا دنبال راه حل نگشت که قانعم کنه دارم اشتباه فکر میکنم و فقط با عصبانیت گفت نه این توی ذهنم نیس و بعد که بازم بحث کردیم گفت آره هست آره هست  البته از لج و با عصبانیت گفت

من خودم به عنوان ی مرد به شما کاملا حق میدم اما این موضوع آخری رو سخت نگیرید و به دلتون بد نیاد🌷 ...

به نظرتون واقعا گوشه ی ذهنش چنین خیالی هست که اون خانم اگه طلاق بگیره یا روزی همسرش فوت شه بره بگیرتش؟چون قبلا دوسش داشته

حرفش خیلی ناراحتم کرد با خودم گفتم نکنه توی ذهنش هنوز چنین خیالاتی داره و خودشم اصلا دنبال راه حل ن ...

عزیز دل حساس شدی درکت میکنم اما شوهرت منظوری نداشته ...ماخانمها چون حساس هستیم اینجوریی توهم میزنیم ...من خودم هم کپ شما هستم تو این موارد 

به نظرتون واقعا گوشه ی ذهنش چنین خیالی هست که اون خانم اگه طلاق بگیره یا روزی همسرش فوت شه بره بگیرت ...

نه آبجیه گلم

این حس ها از جنس عشق نیست و از جنس هیجان هم نیست ( مثل ی نوجوون ۱۶ ساله) 

پس خیالتون راحت باشه که حس خاصی نسبت به اون خانم نداره.

دقت داشته باشید که اگر حرف دلش بود و چیز پنهانی تو دل یا سر داشت، هیچ وقت پیش شما بیان نمیکرد که برای خودش درد سر درست کنه (با توجه به اینکه حساب کار هم یکبار دستش اومده!)

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
به نظرتون واقعا گوشه ی ذهنش چنین خیالی هست که اون خانم اگه طلاق بگیره یا روزی همسرش فوت شه بره بگیرت ...

نه اصلا تو ذهنش چنین چیزی نیست مطمن باش ...فقط حساس شدی 

دوسش نداشته ...حس زودگذر بوده از رو هوس