2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 31 پست

الانم دوس دارم آشتی کنیم و جای اینکه اون دنبال راهی باشه از دلم حرفشو در بیاره من دارم به راهی فک میکنم باهاش آشتی کنم😭بنظرتون چیکار کنم بیاد آشتی دوباره

و اگه اومد چی بگم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حرفش خیلی ناراحتم کرد با خودم گفتم نکنه توی ذهنش هنوز چنین خیالاتی داره و خودشم اصلا دنبال راه حل ن ...

قوربونت اصلا همسرت عاشق زنه نبوده که 

دختر اقوام بوده به خاطر همین یکم باهاش گرم میگرفته 

قطعا الان هیچی بینشون نیست 

اون ۱۰سال مگه رابطه داشتن ؟

نه آبجیه گلم این حس ها از جنس عشق نیست و از جنس هیجان هم نیست ( مثل ی نوجوون ۱۶ ساله)  پس خیا ...

سلام 

یه سوال 

من همسرم روز اول عقد به من گفت من عاشق دختر عمم بودم 

ولی بعد از اون روز همش میگه من الکی گفتم عاشق بودم 

و فقط حس ببخشید زودگذر ....بوده و اصلا عشقی نبوده 

یعنی واقعا همینطوره؟

الان ۱۰سال گذشته اما من هنوز رو دختر عمه اش خیلی حساسم حتی سلام هم بهش کنه گیر میدم 

قوربونت اصلا همسرت عاشق زنه نبوده که  دختر اقوام بوده به خاطر همین یکم باهاش گرم میگرفته  ...

از قبل که با من ازدواج کنه باهم بودن و خانواده همسرم اجازه ندادن ازدواج کنن و بعد از ازدواج من و همسرم وقتی عقد بودیم دوباره ارتباطشون شروع شده و من ده سال نفهمیدم😭

از بس همسرم بهم ابراز محبت میکرد و صبحها منو می بوسید میرفت فقط توی رابط جنسی سرد بود که اونم چون واریکوسل داشت من فکر میکردم دلیلش اینه.

وگرنه عاطفی خیلی بهم توجه میکرد برا همینم من اصلا بهش شک نداشتم بعد از ده سال دستش رو شد

سلام  یه سوال  من همسرم روز اول عقد به من گفت من عاشق دختر عمم بودم  ولی بعد از او ...

نمیدونم گلم ولی همین که با صداقت بهت همون اول گفته با ارزشه

من اصلا همسرم بهم نگفت حتی خونه اون اقوامشون منو عید دیدنی می برد😭

سلام  یه سوال  من همسرم روز اول عقد به من گفت من عاشق دختر عمم بودم  ولی بعد از او ...

سلام

خیالتون راحت باشه

این زبان خیلی حرفها رو میزنه ولی در واقع اینطور نیست.

واقعیت اینه که ایشون کنار شماست و این یعنی عاشق شماست💚

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
یعنی اون ۱۰سال رابطه جنسی هم داشتن؟ مگه زنه اون ۱۰سال شوهر نداشته؟ جوونه؟

نمیدونم رابطه جنسی داشتن یا نه نمی تونم ندونسته تهمت بزنم

ولی اون زن زنع نرمالی نیست و همسرم میگه رابطه نداشتم باهاش

ولی خدا بهتر میدونه

زنه هم شوهر داره هم چندتا بچه اصلا از من زیبا تر نیس و بزرگتر از منع ولی جوان حساب میشع

میگم دلیل خیانتت با اون چی بود چیش از من بهتر بود میگه اون خیلی پیله بوده و زبون می ریخته

سلام خیالتون راحت باشه این زبان خیلی حرفها رو میزنه ولی در واقع اینطور نیست. واقعیت اینه که ایشون ...

لطفا جوابمو بدین الان چیکار کنم دوباره بیاد و آشتی و از دلم در بیاره

الان چیکار کنم بیاد از دلم در بیاره

روی ی کاغذ بنویسید که خدایا بخاطر تو حسن ظن میبرم و از خدا آرامش بخواین.

همون کاغذ رو بذارید لای قران تا یادتون باشه اینها فقط ی افکاریه که از طرف شیطانه!

اصلا خدا خودش تو قرآن گفته که گمان بد نبرید 

خیلی از این گمان ها گناهه

چون خودتون آسیب میبینید.

الان که ی نی نی هم تو راه دارید و باید مراقبش باشید.

نگران نباشید.

بخاطر خدا لبخند بزنید، خودش حامی شماست

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
روی ی کاغذ بنویسید که خدایا بخاطر تو حسن ظن میبرم و از خدا آرامش بخواین. همون کاغذ رو بذارید لای قر ...

حتما این کارو میکنم 

الان برای اینکه همسرم بیاد آشتی و از دلم در بیاره چه کار کنم

حتما این کارو میکنم  الان برای اینکه همسرم بیاد آشتی و از دلم در بیاره چه کار کنم

شما این کارو کنید

همون خدا اسبابش رو خیلی راحت فراهم میکنه.

خیالتون راحت