2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا الان نرفتم ندیدم بدونم چطوریه خیلی میترسم بعد اگه آقا باشه خیلی سختمه کلا

مهم نباشه برات اونا کارشون همینه بعدم مگه چقد پات مشخصه سریع گچ میگیره تموم میشه. 

ترش نداره چون خوده گچ گرفتن درد نداره اون درد مداوم استخون پاهه که آدمو اذیت میکنه. حالا دکتره من قبله گچ، امپول بیحسی زد استخونمو جا انداخت که خوب جوش بخوره

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤
مهم نباشه برات اونا کارشون همینه بعدم مگه چقد پات مشخصه سریع گچ میگیره تموم میشه.  ترش نداره چ ...

درسته

موقع گچ گرفتن اگه فقط مچ پا باشه هم تا زانو گچ میگیرن؟؟

موقع باز کردنش اذیت نشدین؟؟

من یکی از فوبیاهامه واسه همین هی عقب انداختم میترسم وضعم بدتر بشه باید برم

درسته موقع گچ گرفتن اگه فقط مچ پا باشه هم تا زانو گچ میگیرن؟؟ موقع باز کردنش اذیت نشدین؟؟ من یکی ...

برا من استخون کف پام بود تا یکم پایینتر از زانو گرفتن. نه موقع باز کردنش که نه اما همینکه باز کرد پاهام انگار مال خودم نبود. و تا چندروز بعدشم با عصا راه میرفتم. اگه واقعن شکسته یانیاز داره گچ بگیر از دکتر بپرس اگه نیازی نیست نگیر. چون واقعن عذاب آوره. من که ۴۰روز تو خونه نشستم. فقط مطب میرفتم یا عکس میگرفتم که چون مطب پله داشت رو پله مینشستم و بزور میرفتم بالا اصن یه وضعی بود. 

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤
برا من استخون کف پام بود تا یکم پایینتر از زانو گرفتن. نه موقع باز کردنش که نه اما همینکه باز کرد پا ...

چقدر سخت بوده

خدا رو شکر خوب شدین

کاش خودش خوب میشد نیاز نبود