2777
2789

تو ذهنم با خودم حرف میزنم.

آخر شب تصویر سازی یا همون رویا پردازی غیر واقعی

تمرکز نمیتونم دقیق کنم

مثلا یکی باهم حرف میزنه یهو وسط حرفش میبینم‌ یه‌تکیه اش‌حواسم نبوده یا بوده بعد که میخوام فکر کنم یادم نیست

از تو گوشی مثلا میخوام تماس بگیرم‌یه دفعه يادم میره چرا گوشی دستمه 

خودخوری میکنم 

مشکلات هم خداروشکر ندارم اونقدر زیاد

فقط بیکار خواب و تو گوشی 

قبلا هم اینطوری نبودم

جدیدا حس میکنم 

ولی خیلی بده

وا اینا کاملا عادیه!

چرا اینقدر سخت میگیری 

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو منی یامن توعم 

خیلی حالم‌بده بابت این موضوع

مخصوصا مثلا شوهرم‌ گاهی اوقات یه سری جمله های قشنگ میگه میخوام یادم بمونه بعد هیچی یه قسمت هایی با زور

مثلا بخوام‌فکر کنم دیروز چی شد صبح تا شب خیلی باید فکر کنم

الان همه همینن😑😑😑😑

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

صحبت کردن تو ذهن نشانه سلامت فکری و هوش بالاست

البته موارد بعدی علایم کهولت سنه😂❤ شوخی می کنم

روی تمرکزت کار کن، جدول حل کن یه زبان تازه یاد بگیر.

هر چیز که در جستن آنی، آنی...

حالا اگه خیلی رو مخته ک بازم میگم ک کاملا عادیه 

از این میاد ک فکرت مشغوله و باید دغدغهاتو کم کنی

ک ادم تا زندس همینه ادم بی دغدغه مردس بنظرم🙄

خلاصه تمرین حواس جمعی و تمرکز هم بکنی همین

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
واقعآ بده میدونی یه جملات یا لحظه های خاص زندگیت رو از دست میدی یه جورایی 

بنویس یه مدت

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
صحبت کردن تو ذهن نشانه سلامت فکری و هوش بالاست البته موارد بعدی علایم کهولت سنه😂❤ شوخی می کنم روی ...

تازه شدم ۲۴ سال سن

نمیدونم‌بگم خوشبختانه یا متاسفانه

زود بزرگ شدم 

تو سن ۱۲ سالگی میتونستم خوب و بد رو دیگه کامل بفهمم

باید این گوشی لعنتی رو بگیرم از دستم

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️مگه میتونیم 

2790
2778
2791
2779
2792