2777
2789

پسر میبودم اما طی دعوایی ک با ی پسر داشتم پدرم دست به دعا شده ک خدایا شکرت ک این دختر شد وگرنه الان باید دم کلانتریا دنبالش میگشت دیه میدادم میگن تو اگه پسر میشدی از داییو عموهات بدتر میشدی😂😑

پدر شماهم اینجوره؟!

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داداشام میگن خداروشکر تو دختری وگرنه ما هر روز باید به خاطر تو درگیر دعوا درگیری میبیودیم. خیلی شر و دعواییم😐 یه سگ خونمون نگه داشتم به جز خودم همه رو جر میده. همیشه هم تو کیفم چاقو دارم. سفارش داده بودم داداشم برام اسپری فلفلم خریده بود

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧
یعنی باید پسر یه گند بالا بیاره تا دختر رو دوس بدارن کاش این تفکر برا همیشه از بین میرفت

اتفاقا پدر من ادم بسیار فوق العاده ایه گاهی وقتا بخاطر تنهایی میگفت کاش پسر بودی 

من داداشام میگن خداروشکر تو دختری وگرنه ما هر روز باید به خاطر تو درگیر دعوا درگیری میبیودیم. خیلی ش ...

سلتم گلم حیف مامانم نمیذاره هیچ کاری کنم حتی بعد دعوام دیگه اجازه نمیده از خونه برم بیرون 

اره بابام منو مثل مرد میبینه😂💔 همیشه فامیل میگن خداروشکر این پسر نشده وگرنه هروز باید بابات دم کل ...

😂😂خدا دلش به حال مادرامون رحم کرده خدایی

دمت گرم تو خود شیرزنی😁

والا فحش ناموسی داد نتونستم دووم بیارم ولی روم قمه کشید 

سلتم گلم حیف مامانم نمیذاره هیچ کاری کنم حتی بعد دعوام دیگه اجازه نمیده از خونه برم بیرون 

دعوا چرا میکنی خب؟ من بیشتر دفاع از خودم

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧
دعوا چرا میکنی خب؟ من بیشتر دفاع از خودم

طرف فحش ناموسی داد مجبور شدم خون جلو چشامو گرفت بعد بی شرف روم قمه کشید 

طرف فحش ناموسی داد مجبور شدم خون جلو چشامو گرفت بعد بی شرف روم قمه کشید 

هلیا؟😐