2777
2789
عنوان

عشق یا هوس

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 28 پست

اگر هوس بود خاستگاری صورت نمیگرفت چون هوس فقط فکر رابطه و این داستاناس تو هر سنی باشه...عشق هست که باعث میشه مسئولیت ازدواج رو‌ به دوش بکشی و خاستگاری کنی این دوست داشتنه واقعیه

رئالیسم هستم👁️طراح چهره✍🏻تکنیک سیاه قلم▪️سبک رئال▪️با دوسال سابقه کار حرفه ای🥰شیوه کار=ارسال مرحله به مرحله طراحی جهت اطمینان خاطر شما 🤍سفارش پذیرفته میشود📩با کمترین قیمت🔮#بهترین کادو برای عزیزانتان ❤️وَ هنـر در روح انسانـ قدم می‌گذارد ✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق یعنی...نتونی ناراحت کنی برای خندوندنش خودتو به آب وآتیش برنی برای خوشبختیش تمام تلاشت بکنی  برای آرامشش همه راهی بری

هوس یعنی ...اذیتش کنی همیشه گریه کنه از دستت براش ارزش قاعل نباشی همش تنش وجنجال راه بندازی کلا اذیت بشه کنار تو

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
واضح تر میگی منظورتو متوجه نشدم به خاطر همون علامت سوال گزاشتم

خب من چطوری علامت سوالو متوجه بشم یعنی چی🤣

ببین من میگم که کسی که عاشق باشه خاستگاری نمیره به امید اینکه طرف به دلش بشینه بعد به دلایلی نشینه و بیاد بیان کنه که به دلم ننشست🤷

صرفا میشه گفت از بین خاستگاراش کسی رو بهتر پیدا نکرده 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

آره حتما  ولی دنیای دخترا با پسرا خیلی فرق داره نمیدونم تجربه ی من به دردت بخوره یا نه

من با یه آقایی آشنا شدم از طریق یه فامیل مشترک ... من اونموقع 19 سالم بود اون 22... با هم چن ماهی آشنا شدیم دیدم همه ی معیارامو داره ... یه اخلاقیاتی داره که همیشه دنبالش بودم ... هر کاری میکرد به دلم بدجور میشست ...خیلی برام شیرین بود ... قبل از اون خواستگاری داشتم که همی شرایطش عالی بود ولی چون معیارامو نداشت اصلا دوست نداشتم باهاش حرف بزنم ... ولی راستشو بخوای خودمم نمیدونم چرا انقدر از این خوشم میومد ...

جوری بود که دوسال تموم پاش وایسادم ... اخلاقای بد هم داشت مثلا اینکه خیلی حساس(بد دل ) بود ... گاهی وقتا هم دروغ میگفت ولی من چون دوسش داشتم هیچ کدوم از ایراداش به چشمم نمیومد

خودمم تعجب میکردم که چرا این حسارو دارم ... 

من با یه آقایی آشنا شدم از طریق یه فامیل مشترک ... من اونموقع 19 سالم بود اون 22... با هم چن ماهی آش ...

دو سالی که با هم بودیم میشه گفت با اون هم بهترین حس دنیارو تجربه کردم هم بدترین ...

بهترینش این بود که وقتی میدیدمش صداشو میشنیدم باهاش حرف میزدم آرامش میگرفتم خودمم مونده بودم که چرا اینطوریم ...

بدترین حسشم این بود که میترسیدم از دستش بدم ... بعصی وقتا که سرش شلوغ بود و جوابمو دیر میداد حالم بد میشد و استرس میگرفتم شب و روزم داغون میشد 

خیلی حسای دیگه که فکر کنم شما خودت تو این 5 سالی که گفتی مطمئنم تجربش کردی

ولی حس خوبش به قدری بود که تونستم اون همه استرسو تحمل کنم و با جون و دل منتظرش بمونم ... حتی اینکه براش منتظر بمونم هم شیرین بود ...

دو سالی که با هم بودیم میشه گفت با اون هم بهترین حس دنیارو تجربه کردم هم بدترین ... بهترینش این بود ...

حالا اینکه شما پرسیدی عشق یا هوس ...

چیزی که من تجربه کردم واقعا عشق بود چون میگفتم دنیا یه طرف اون آدم یه طرف دیگه 

اگه هوس باشه برات خیلی مهم نیس با خودت میگی حالا اگه این آدم نشد یکی دیگه 

عشق قشنگه ولی درد داره زجر داره ...تصور اینکه عشقتو با یکی دیگه ببینی روانیت میکنه ... 

من فقط به قصد آشنایی برای ازدواج با اون آقا پسر وارد رابطه شدم اما فکر نمیکردم بخوام انقدر عاشقش بشم دست خودم نبود به انتخاب خودم نبود ... ولی شد

خب آخرش چی شد عشق من یکطرفه هست متاسفانه 

من فکر میکردم دو طرفه ست ... ینی رفتارش و حرفاش اینو میگفت 

اینکه میگی عشق شما یه طرفه ست اینطوری به نظرم بهتر از این باشه که طرفتون فقط تظاهر به دوست داشتنت کنه..

ما تا بله برون رفتیم ولی نشد 

شما آقا پسری یه خواهشی که ازت دارم اینه که تا وقتی از عشق خودت به یه دختر مطمئن نشدی اونو عاشق خودت نکن... 

این بزرگترین کاره