2777
2789

عشقه

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تفاوت عشق یا هوس رو تا وقتی که باهاش نخوابیدی نمیفهمی😂😂😂😂 البته هوس دوره ش کوتاهه ، عشق طولانی تره

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤

نمیدونم ولی حس میکنم کسی که عاشقه خاستگاری نمیره ...حتی اکه طرف به دلش نشینه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

توی کتاب بیگانه میگفت عشق وجود نداره ی حس وابستگی به افراده خیلی قشنگ بود 

بنظرم فاصله عشق با هوس ی تاره موعه البته تعریفم گفتم از عشق چیه 

امکان داره اون وابستگی ی هوس باشه

زیبایی‌های جهان به‌پیچ وتاب‌ فر موهایِ خرمایي‌اش ولاکِ زردش خلاصه‌میشود ! 💛🐣

بنظرم عشق هیج وقت انقدر یهویی و بدون ارتباط طولانی و خصوصا شناخت کامل شخصیت یکی ب وجود نمیاد 

اگه فقط یکی رو ببینی و نهایتا ی ذره حرف بزنی 

قطعا نمیشه گقت عشق 

هوس رو ک تخصصی ندارم و فک کنم مختص شههوته

اما بنظرم شبیه خیال پردازی میمونه 

𝔉𝔞𝔩𝔩𝕱𝖆𝖑𝖑𝔉𝔩𝔶𝕱𝖑𝖞

هوس یعنی از روی چیزای ظاهری عاشق کسی بشی یه عشق زود گذره و آتیشش زود می‌خوابه ولی اگه حس محبت و مهر به طرف داشته باشی و عقلت هم ردش نکنه اون فرد رو احتمال زیاد حس درستیه .من این موضوع رو عمیقا درک میکنم چون بین دو نفر کهبه یکیشون حس محبت داشتم و یکی دیگه عشق آتشین داشتم به اشتباه دومی رو انتخاب کردم و الان پشیمونم.علاقه ای درسته که عقل ردش نکنه و نگه اشتباهه.عاشق افکار و درونیات فرد بشید نه چیزای ظاهری وبه طور کلی اگر عاشق شخصیت طرف مقابل بشید حتی اگه اون فرد پیر هم بشه براتون جذاب خواهد بود.عشق آتشین اینه که ادم فقط میخاد به اون فرد برسه.

؟؟؟؟

بله؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون