وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
نمیدونم ولی حس میکنم کسی که عاشقه خاستگاری نمیره ...حتی اکه طرف به دلش نشینه
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
هوس یعنی از روی چیزای ظاهری عاشق کسی بشی یه عشق زود گذره و آتیشش زود میخوابه ولی اگه حس محبت و مهر به طرف داشته باشی و عقلت هم ردش نکنه اون فرد رو احتمال زیاد حس درستیه .من این موضوع رو عمیقا درک میکنم چون بین دو نفر کهبه یکیشون حس محبت داشتم و یکی دیگه عشق آتشین داشتم به اشتباه دومی رو انتخاب کردم و الان پشیمونم.علاقه ای درسته که عقل ردش نکنه و نگه اشتباهه.عاشق افکار و درونیات فرد بشید نه چیزای ظاهری وبه طور کلی اگر عاشق شخصیت طرف مقابل بشید حتی اگه اون فرد پیر هم بشه براتون جذاب خواهد بود.عشق آتشین اینه که ادم فقط میخاد به اون فرد برسه.
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون