من نمیدونم این خانومایی که توی خیابون میبینم چادراشون مشکیو قشنگه چکار میکنن😕برا من پایینش همیهش خاکه میشه
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من نمیدونم این خانومایی که توی خیابون میبینم چادراشون مشکیو قشنگه چکار میکنن😕برا من پایینش همیهش خا ...
منم همینطور
You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
جنس چادرشون خوبه. منم تاحالا چادرام خوب بودن خدا رو شکر. همه این خاصیتایی که گفتم رو داشتن. ولی نمید ...
اونکه طبیعیه
من چونکه شهرمون شدیدا گرمه درسال دوتا چادر میگیرم چون سرش قرمز میشه نمیشه پوشید
مدام میشورن اتو میکنن فک کنم چادرشون هم خیلی بلند نیست یا کفششون لژ داره
برا منم کوتاه و کفشام پاشنه داره ولی باز خاکی میشه هرروز باید بشورم اتو کنم
You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
من مثلا توی کیفم یه وسیله بخوام پنج دقیقه باید بگردم یکم شلختم