2777
2789
عنوان

رلم....

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 48 پست

عزیزم

راستش اون کار اشتباهی نکرده بود فقط مدلِ تو اینجوریه و اونم خب نخواسته باهات بمونه اصلا و ابدا نمیتونی سرزنشش کنی منتظر بمون تا سنتی ازدواج کنی چون توی رابطه عاطفی این حرفا هست و طبیعی هم هست

کاشکی بد نشود آخرِ این قصه‌ی بَد🖤🔆
کلا ۹۰ درصد کراشا بری بهشون بگی من ازت خوشم میاد  فردا میگه بخورمتو فلانت کنم بعد میفهمی که با ...

من گفتم خودم پیام دادم؟؟؟ 

خودش هر عکسی میزاشتک ریپلای میکرد همین باعث شد ازش خوشم بیاد من همیشه دنبالم بودن و من کم محلی میکنم ولی متاسفانه تا یکم بهشون رو میدم یا غیب میشن یا هم منحرف 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عالی گفتی  این ادماییم ک تو تلگرام و این گروها هسن ادمای درستی نیسن

یکم اولش مثله اونا نبود فرق داشت ۲۴ سالش بود لیسانس روانشناسی داشت و اینا ادم محترمی بود اولش از اول گفتم من برا این کارا نیستم اگه  دنباله اینایی از الان رل نمیزنیم گفت نه اگه موضوع اینا بود که آدمایی مخصوص اینا هستن که تن فروشی می کنن و من خودتو میخوام و این گونه شد که خر شدم ولی خداروشکر زود جمعش کردم😅

خب چند وقت بود باهم بودیم؟؟دو بار دیدن خیلی کمه چقد زود میخاسه بره سر اصل مطلب چند سالتونه

اصلا یارو پروو بود خبر نداشتم فک کردم آدم حسابیه تو دیتم زل میزد تو چشات می گفتم خدایااا این پاداشه کدوم کاره خوبه منه😂 تقریبا دو ماه میشد که باهام بودیم از شهریور تا دیشب بعد اختلاف سنی مونم زیاد بودش اون ۲۴ من ۱۶ و شش ماه خلاصه میگفت که من تا ابد منتظرت میمونم هر دانشگاهی رفتی میامو و از غلطاا😂

عالی گفتی هم اینکه نظر خودم اینه از مجازی رل نزن وقتی وارد اجتماع شدی کلی نظرت راجع به آدما عوض میشه

دقیقا ذات آدما از تو گوشی معلوم نیست اونجا بهترین نسخه خودشونو نشون میدن

ببین پسرا دنبال عشق افلاطونی نیستن اوناییم که فک میکنیم اینجورین فقط گرگای صبورین 🤣🤣

بابا من فک کردم هست آدم کتاب خون و درس خونی بود دانشگاه و ایناش اونجوری که میگفت من چ میدونم در اولین ماه رلی خودشو نشون میده😂

چیز خاصی نگفته  به نظرم زیادی سخت گرفتی

همین نیست خب همش میگفت همه وجودت ماله منه  همه جاتو میخو..رم دانشگاه قبول شدی منم میام باهام زندگی میکنیم باهم میخوابیم کلا احساس میکنم به فکر اینا بود از اول

چرا دوست من از طریق رباط آشنا شد الان نزدیک سه سال رل هستن .و دوستم خیلی راضی هست عشقشون هم پایداری ...

این اقا هشت سال ازم بزرگتر بود مثلا پیش خودش فکر کرده بود خامم یا نوجونمم هرچی بگه گول میخورم 

بابا من فک کردم هست آدم کتاب خون و درس خونی بود دانشگاه و ایناش اونجوری که میگفت من چ میدونم در اولی ...

ببین من کل رفیقام جنس مذکرن کلا تو محیط مردونه بزرگ شدم  از مثبت ترین تا منفی ترینشون  همه پسرا دوس دارن ازین حرفا بزنن تو دوستی حالا بعضیاشون خیلی واردترن که میذارن دختره عاشقشون بشه هرچی خواستن بگه باشه  حالا بعضیام نا واردن مثل همین پسره  ، مخصوصااا ازاین پسر ساده معصوما درس خون بیشتر بترسس🤣👌🏻

عزیزم راستش اون کار اشتباهی نکرده بود فقط مدلِ تو اینجوریه و اونم خب نخواسته باهات بمونه اصلا و ابد ...

نه اصلا ازدواج سنتی پسند یا تفکرم قدیمی نیست بغل یا بوس تو رابطه دختر پسر وجود داره ولی این که اون ۲۴ سال و من ۱۶ ازم انتظار رابطه داشت و میگفت من ینی باید تا پنج سال دیگه خودمو نگه دارم و.. کلا بحث و به بدنم میکشید واقعا غلطه در هر رابطه ای فقط خودم نه

بعد قرار اولمون خیلی رمانتیک و اینا بود هی می گفت خال رو گونه ت چ قشنگه بعد قرار دوممون که تازه قرار بود بره سربازی گردنبنده صلیب که گردنش بود رو بهم داد من گردنبند خودمو بهش دادم دیگه هیچ پیامی نمیده چجوری گردنبندو بهش برگردونم