2777
2789

لایک لطفاا

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته ای چند بار؟ اب برنجم خوبه؟ با بوی پیاز چیکار کنم

درسته بو میده ولی ارزشش رو داره... 

هفته ای دو سه بار خوبه

اب برنج رو امتحان نکردم، ولی میگن خوبه

اماچیزی که خودم امتحان کردم رو بهت پیشنهاد دادم

بعد مرگم شعرهایم را بخوان تا بشنوی..سرگُذشتم، تلخ‌تر از درگذشتم بوده است!🖤

درسته بو میده ولی ارزشش رو داره...  هفته ای دو سه بار خوبه اب برنج رو امتحان نکردم، ولی میگن ...

عزیزم آب سیب زمینی مثلا در ماه چقد روی رشدش تاثیر داره ؟در هفته دو سه بار باید بزنیم ؟

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

عزیزم آب سیب زمینی مثلا در ماه چقد روی رشدش تاثیر داره ؟در هفته دو سه بار باید بزنیم ؟

اره دوسه بار

والا دقیق نمیدونم من کلی دیدم که روی رشد مو تاثیر داره و باعث رویش مجدد هم میشه

واقعا موهات رشد کرد؟ چند هفته انجام بدم؟

عزیزم چه دلیلی داره دروغ بگم😳😐

دیگه تاوقتی تاثیرش رو دیدی استفاده کن

اره دوسه بار والا دقیق نمیدونم من کلی دیدم که روی رشد مو تاثیر داره و باعث رویش مجدد هم میشه

مرسی 🌸