2777
2789

ما خانوادگی آدمای به شدت استرسی هستیم نمیدونم چرا ژنتیکیه چیه مثلا عمم یه ادم پولدار بی غمه ولی از استرس بی خودی کلی مریضی گرفته. من که خدای استرسم نابود شدم.این به کنار، خواهرم سال اول دبیرستانه اونم مثل ماست امسال کلی مامانم دوندگی کرد براش قبول شد مدرسه نمونه دولتی. اونجا خیلی سخت میگیرن بهش از لحاظ درسی تا ساعت چهار مدرسه هر روز امتحان و پرسش بعد مدرسه دوره هیچ دوستی نداره . از وقتی مدرسه باز شده شاید بگم شبا دو ساعت میخوابه همش گریه و افسردگی پر از استرسه دلم خیلی پیششه. از یه طرف خیلی کمال گراس همش دلش میخواد برتر باشه. امروز به مامانم میگم گناه داره بیا مدرسشو عوض کنه ببریمش نزدیک خونه پیش دوستاش بزار شاد باشه  داد زده میگه میخوای کنکور و زندگیش گند بخوره بره مدرسه اشغالی.  آخه درس به چه قیمتی. شما بودین چه میکردین

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به جای پاک کردن صورت مسئله، حلش کن 

اینجا رو عوض میکنی دانشگاهو چیکار میخاد بکنه؟؟ اونم هی عوض میکنه؟؟ 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

منم همیجوریم و ژنتیکی هست

چند تا مشاوره هم رفتم ولی جواب نداد

ببین هر مدرسه ای که باشی اگه خودت بخوایی میتونی بهترین باشی معلما خوبن بستگی به خود طرف داره جابه جاش کنین مطمئنن کنار دوستاش حالش بهتره..

(آدم‌ها هر جایی (جوری) که هستند را خوش ندارند»؛) 

کنکور به چه قیمتی 

مطمعن باش آدمی که استرسیه کنکور رو گند می زنه حتی اگه بهترین مدرسه ی جهان درس بخونه

باید خواهرت بره مشاوره مشکل استرس رو حل کنه

تا آینده ش روشن باشه

درس و مدرسه و دانشگاه همش کشکه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
خواهرتون ببر مشاوره 

پارسال یه بار بردیمش کار خاصی نکرد گفت اعتماد به نفس خوبی داره فقط استرسیه و بچه باهوشیه یه قرص پراپرانول داد برای استرسش که بابام نذاشت قرص بخوره.  یکمم باهاش حرف زد ولی هیچ تاثیری نداشت..

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

عزیزم باید درمان و کنترل بشه هم روانشناس هم روانپزشک ... میتونین مدرسه رو عوض کنین که شاد بشه اما اصل قضیه چیز دیگه ست ، اینده و موقعیتهای مختلف در راهه باید بتونه جلوی استرس رو بگیره

عجب 

همیشه بخاطر استرس از این مدارس دوری میکردم 🥺

ولی تهشم اونی ک خواستم شد... 

مدرسه خوب بیشتر بخاطر جوشه، ولی وقتی دانش آموز خودش تو فاز درس و.. باشه، هرجا باشه قبول میشه، از لحاظ درسی هم اگر بگین این مدارس بهترن بگم ک، کلاس کنکور و فیلم آموزشی کم نیست ک 

خداکنه یکی بخون باشه فقط.... 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

مشکل استرس رو پیگیری کنین ولی مدرسشو عوض نکنین بچه که نیست باید از پس خودش بر بیاد چون قطعا توی آینده چالش های زیادی پیش رو داره

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔