2777
2789
عنوان

حامله شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 55 پست

مشکلات همیشه هست یکی تموم بشه اونکی سر باز میکنه اینطکری نمیشه که همش منتظر بود تا مشکل تموم بشه.

هر خرجی و مشکلی هم داشته باشین نباید بچه رو فدای حل مشکلات کنین.

فک کنین بچه هم یه مشکله که باید اول اونو حلش کنین

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۶زود نیس

اگ شرایطش رو نداری فعلا دست نگه دار ولی یه چکاب برو ببین ک‌مشگلی نداشته باشی 

منم فعلا قصدشو‌نداشتم اخه خونمون هنوز یکم کار داشت بااینکه تو خونه خودمون بودیم،ولی یه چیزی شد رفتم سونو فهمیدم کیست دارم دیگه پیگیر شدم دکتر گف هرچه سریعتر باید باردار بشی ممکنه بعدا دچار مشکل بشی دیگه ،دیگ ترجیح دادم اقدام کنم و خدا خودش بزرگه خونه هم کامل میشه

آخه خدانکرده ممکنه 4 سال دیگه که شما 30 سالت شد مشکلی بود برا بارداریتون اونوقت سنتون بالا رفته

الان میگ خونه مستاحریم مغازه مستاجریم هزارتا هرچ هست

منم میترسم بیارم ولی خیلی دوست دارم خیلی

بابام مامانم گفتم میکن تو چرا ب این چیا فکر میکنی 

میدونم منم بچه هزارتا خرج داره کار داره ماهنو خونه نداریم مستاجریم این صاحبخونه عوضیه

بذار سالی دیگع ،منم مستاجرم واقعا سخته 

الان میتونی ی چیزایو نخری ولی بچه بیاد خرجش زیاده مجبوری از همه چی بزنی برا بچه همیشه ام دوساله نمیمونه ک هرچی دوس داشتی تنش کنی و.....

دوست من وقتی ازدواج کرد اولش یک سال پیشگیری کرد ولی بعداز یکسال تا الان بچه دار نشده میگه نمیتونم بچه دار بشم.

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲