2777
2789
عنوان

حامله شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 55 پست
خب منم دانشگاه مو رفتم ادامه تحصیلم دادم شاغل هم هستم الانم خوشحالم که زود بچه دار شدم پسرم جونمه&nb ...

موفق باشی،  من عاشق یادگیری ام انشالله میخام برا فوق بخونم فعلا قصد مادر شدن ندارم مادر بودن مسئولیت سنگینه اونم تو این زمونه،  انشالله که شما از پسش برمیای شبتون بخیر. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه عزیزم  ما داریم خونه میسازیم مجبور شدیم امسال بیام مستاجر  ۸ماه عروسی کردیم  ال ...

خداروشکر عشقم ایشالا ک یه بچه خوشگلم بدنیا میاری❤️

منم وضع مالی شوهذم خوبه از پس خودش بر میاد الحمدالله ولی خب ادم استرس میگیره چون بچه مسولیت داره

خداروشکر عشقم ایشالا ک یه بچه خوشگلم بدنیا میاری❤️ منم وضع مالی شوهذم خوبه از پس خودش بر میاد الحمد ...

فدات مهربونم

عزیزم اگه وضع مالیتون خوبه دست دست نکنید چون سنتون که بالا بره طول میکشه 🥺من الان خودم ۲۰سالمه هیچ مشکلی ندارم شوهرمم نداره ۸ ماه اقدامم ولی باردار نمیشم☹️😢

ایشالا ک همین فردا یهو بفهمی حامله ایی😍

🥺اتفاقا دو روز دیگ موعدمه

تخمدان چپم از دیشب تیر میکشه همش 

سینه هامم نوکشون یهو سفت میشه و کلا دست میزنم بهشون بدون فشار خیلی درد میکنن 

دیروز بی بی چک زدم اول دوتا خط افتاد بعد یهو خط دوم محو شد