2777
2789
عنوان

کسی میدونه چطور باید برم میدان بهمن

3390 بازدید | 15 پست

سلام دوستان از آزادی میخوام برم فنی حرفه ای دور میدان بهمن میشه راهنماییم کنید

چطور برم از آزادی اتوبوس داره که اونحا پیاده شم 

خداوندا..من در کلبه فقیرانه ی خود چیزی را دارم که تو درعرش کبریایی خود نداری...من چون تویی دارم تو چون خود نداری.

با تاکسی برو

ایح ایح ایح😂😂

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از آزادی سوار بی آرتی تهرانپارس شو چهار راه آزادی پیاده شو از اونجا سوار بی ارتی پارک وی به سمت ترمینال جنوب بشو و ایستگاه میدان بهمن پیاده شو از اونجا هم سوار تاکسی شو و بگو میری بیمارستان امیر المونین . فنی حرفه ای پشت بیمارستان امیر المومنینه . 

از آزادی سوار بی آرتی تهرانپارس شو چهار راه آزادی پیاده شو از اونجا سوار بی ارتی پارک وی به سمت ترمی ...

ممنون عزیزدلم خیلی لطف کردی😘

خداوندا..من در کلبه فقیرانه ی خود چیزی را دارم که تو درعرش کبریایی خود نداری...من چون تویی دارم تو چون خود نداری.
منم رفتم ولی با اسنپ، مترو ترمینال جنوب فکر کنم باید پیاده شی بعد تاکسی بگیری بری 

ممنون گلم گفتم شاید از آزادی اتوبوس داشته باشه مستقیم تا خود میدان بره 

عزیزم تو پایانه ی ازادی سوار بی ارتی تهرانپارس شو ، ایستگاه  چهارراه نواب پیاده شو ، همونجا سر ...

مرسی گلم میگم سوار بی ارتی تهران پارس شدم اسم ایستگاه چهار راه نوابه که پیاده بشم ؟

عزیزم تو پایانه ی ازادی سوار بی ارتی تهرانپارس شو ، ایستگاه  چهارراه نواب پیاده شو ، همونجا سر ...

میگم عزیزم برگشتش رو هم بهم میگی بسمت آزادی چطور برگردم😘