2821
2789
😂هرچی میبینم حس میکنم باید بخرم

فکر کردی بعدش خانواده شوهر براشون مهمه اینجیزا؟

انقدم بی اهمیت نشون میدن جهازتو ک میسوزی چرا انقد جهاز بردی

فقط چیزای ضروری بخر دلت برا پدرت بسوزه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گفتم شاید لازم باشه بعد نگن نداشت

نه بابا ببین تو زندگیت چی لازمه بخر بقیش دیگه مهم نیست تو هرچی بخری باز یه حرفی میزنن

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙
هیچ بایدی و نبایدی وجود نداره عزیزم هرچیزی ک دوس داشتی و توان مالیشو داشتی بگیر

چشم حتما 

گفتم شاید بخرن چون من ابجی یا زن داداش نداشتم که بدونم 

چای مقوله ی مهمی یه خوووب🤣

دیگه والا عروسیم داشته باشه یه کتریو قوری هم کفایت میکنه🥴

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

فقط میگم خیلی هوای باباتو داشته باش تو این اوضاع مثال  مبل  ۴۰ تومنی هم مبله  مبل ۱ ...

🥺اره خیلی سخته مخصوصا که شهر ما سیسمونی هم ب خانواده دختره و سر هر مراسم باید طلا بخرن 

😂😂😂😂ببخشید  من اصلا چایی نمیخورم

خب الان واقعا کتک میخوای 😐🤌من خودم چای نمیخورم بعد فقط یه چایساز و یه کتری قوری خریدم برا جهاز..

چه خبرهههه بابا 

قیمت ها وحشتناکه 

گناه دارن پدرها

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792