2777
2789
دلی خرید کن مثلا اگ چیزی فک میکنی ب کارت نمیاد نخر ولی اگ چیزی فکر میکنی ب دردت میخوره بگیر

اره همینجور میکنم رخت خواب به مامانم گفتم دو دست بیشتر نگیر برام

خب الان واقعا کتک میخوای 😐🤌من خودم چای نمیخورم بعد فقط یه چایساز و یه کتری قوری خریدم برا جهاز.. ...

🥺اره واقعا گناه دارن چشم سعی می کنم درک کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره بابا  کتری و قوری نفتی ام بخر. یه منقل هم بخر یه وقت خدای نکرده کم اوردی بتونی با زغال چا ...

دهنت سرویس 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 
اره همینجور میکنم رخت خواب به مامانم گفتم دو دست بیشتر نگیر برام

مهمون از شهرستان و اینا نمیاد براتون؟یا مثلا برادری خواهری کسی بیاد خونت چند دست داشته باشی چیزای کاربردی بگیر مثلا رخت خواب ب جز دو تای خودت ۴ تا بالشت پتوم بگیر

نظر من اینه اگر ک میان پیشت میمونن اگرم ن ک هیچی

جواب حرفا رو چی باید داد

خیلی منطقی و با لبخند بگو خونوادم هرچی برای شروع زندگی لازم بوده برام تهیه کردن ما به اندازه ی یه تازه عروس داماد وسیله داریم یا اگه خونه هم نداره بگو انشالله هر وقت خونه خرید وسیله های بیشتری میگیریم سخته با یه عالمه وسیله هی اسباب کشی کنیم

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙

سلام 

حتما اول یه لیست تهیه کن بعد برو خرید لوازم جهیزیه چون هم تو وقت سرفه جویی میکنی هم لوازمی رو که نیاز داشتی قبلا نوشتی و غیر ضروری ها رو نمیگیری و تو هزینه هم صرفه جویی میشه 

اگه ازدواج کردی و چند ماه برای جهیزیه خریدن مثلا وقتی داری هدف دار برو خرید مثلا بگو امروز میرم فلان و فلان و فلان میگیرم که رفتی مغازه مستقیم بری بالا سرش 😁نشه که اونجا تازه چرخ چرخ بزنی تو مغازه و فکر کنی دنبال چی اومدی

سلام 

مبارکت باشه مادر من هیچی برام نگرفت بعد 6 سال هنوز دارم قسط جهیزیمو میدم قدرشونو بدون بهشون فشار نیار

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

مهمون از شهرستان و اینا نمیاد براتون؟یا مثلا برادری خواهری کسی بیاد خونت چند دست داشته باشی چیزای کا ...

نه مهمون شهرستان نداریم خداروشکر 😂حالا ببینم اضاف شد پول دوباره بگیرم