2777
2789
مبارکت باشه مادر من هیچی برام نگرفت بعد 6 سال هنوز دارم قسط جهیزیمو میدم قدرشونو بدون بهشون فشار نیا ...

عزیزم حتما شرایط نداشتن 

چشم حتما انشاالله که شماهم خوشبخت باشین گلم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام  حتما اول یه لیست تهیه کن بعد برو خرید لوازم جهیزیه چون هم تو وقت سرفه جویی میکنی هم لواز ...

همشو باهم بگیری سخته 

دارم کم کم میگیرم ببینم کی تموم میشه

باشه چشم مرسی از راهنماییتون سعی می کنم استفاده کنم 

عزیزم حتما شرایط نداشتن  چشم حتما انشاالله که شماهم خوشبخت باشین گلم

نه عزیزم اتفاقا شرایط داشتن ولی منو دوست نداشتن

مادرشوهر من بدون شوهر 3 جهیزیه 1 سیسمونی داد برای ماهم عروسی گرفت اما مادرپدر من😏

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

نه مهمون شهرستان نداریم خداروشکر 😂حالا ببینم اضاف شد پول دوباره بگیرم 

اگر میدونی شب کسی خونتون ب عنوان مهمون نمیاد نگیر

ولی خب اگرم مهمون بیاد کمی زشته بگیم بالشت پتو با خودتون بیارید😀❤۴ تا واسه یک خانواده با دو بچه کافی هست زیادم نمیخواد بگیری بعدا کم کم میگیری خونه شوهرت اونایی ک باز نیاز بود بگیری حساس نباش

اگر میدونی شب کسی خونتون ب عنوان مهمون نمیاد نگیر ولی خب اگرم مهمون بیاد کمی زشته بگیم بالشت پتو با ...

اره باید برم بگیرم😂ب اینش دقت نکرده بودم مرسی بابت راهنماییتون

نه عزیزم اتفاقا شرایط داشتن ولی منو دوست نداشتن مادرشوهر من بدون شوهر 3 جهیزیه 1 سیسمونی داد برای م ...

انشاالله که سالم باشن و شماهم خوشبخت باشین 

اینجور ک خودتون زحمت میکشین بیشتر قدر میدونین گلم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز