2777
2789

فلانی نقاشیمو خط خطی کرد

فلانی عروسک و زیپ جامدادیمو به زور کند

فلانی لیوانمو از کیفم برمیداره اب میخوره

الانم تا بکشه دقیقا ۳ساعت زمان میبره یه نصف صفحه ۴تا خط راست و شکسته بکشه هی حرف الکی میزنه مدادم فلانه نوکش ایطوره 

پیش دبستانیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش کار نمیکنی ؟

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت

مشقای منو مامانم می‌نوشت همیشه. درسمم عالی بود. 

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

دختر منم پیش دبستانیه خیلی بازیگوشه برا تکلیفاش. نقاشی و شعر و قرآن اینا رو خیلی زود یاد میگیره و بدون اینکه من بگم انجام میده ولی تا یه خط بخواد بنویسه منو دیوونه میکنه

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته

پسرم اولہ پیرم ڪرد۳ساعت دفترش بازه براے ۷خط همش حرف مےزنہ پامیشہ میره یہ دورمیزنہ میوه مےخوره خوراڪے مےخواد....

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
دختر منم پیش دبستانیه خیلی بازیگوشه برا تکلیفاش. نقاشی و شعر و قرآن اینا رو خیلی زود یاد میگیره و بد ...

بازم خداروشکر

پسر من یه شعر کوچیکو بالای ۱۳۰بار خوندم تا یاد گرفته