2777
2789
عنوان

چن دیقه دردو دل😔🥀🥀

408 بازدید | 66 پست

تقریبا ۵ ماهی میشه ک عقدکردم، شوهرم نظامیه و راهِ دوره، خیلی کم پیش بیادبهشون مرخصی بدن بخاطرِکارشون، ۲ماه ۳ ماه یبار میبینمش، این سری که خاست برگرده دو سه روز قبلش سرِ یه موضوع ساده و پیش پاافتاده بحثمون شد و تا دوهفته قهر بودیم، 1 مهر تولدش بود ولی چون باتخیر اومد وقتی هم ک اومد قهر بودیم ولی من کلی کیک و کادو گرفتم و به استقبالش رفتم اما اون جلویِ خانوادش با تندرویی باهام رفتار کرد طوری که خیلی قلبم شکست🥀💔...خلاصه گذشت و باخانوادش در نبودِمن کلی جاهای تفریحی رفته بودن و دقیقا دو روز قبلِ اینکه مرخصیش تموم شه و برگرده و شهرستان اومد دنبالم منو برد بازار و... خلاصه اون روز باهم خوب بودیم و فقط روزِ بعدش بود و میتونستیم همودوباره ببینیم...شبش منو که رسوند بهش گفتم فردا بیادنبالم که بریم بیرون...ولی فرداش ک شد اصلا ن زنگی زدنه پیامی:)منم دیگه پیگیرش نشدم چون خیلی داغونم میکنه باکاراش...جمعه صبح مرخصیش تموم شد و رفت...بدونِ اینکه از من خداحافظی کنه و بیاد به دیدنم...تاالانم چون من زنگی بهش نزدم از اون روز همسرمم ن زنگی میزنه نه پیامکی میفرسته:)واقعا نمیدونم همسرم از زن گرفتن دقیقا چیارو درک کرده ولی خیلی باکاراش به روح و جسمم آسیب میرسونه

نمیدونم چیکار کنم که دلش برام تنگ بشه ، مطمعنم دلش برام تنگ نشده چون اگر میشد یه احوالی ازم میگرفت بااینکه میدونه مریضم😔💔ببخشیداگه طولانی شد🙂

شوهر منم هیچوقت دلتنگم نشد

امروز منم حسابی داغونم

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم چرا انقد در دسترسییییی؟؟؟؟

اون زنگ بزنه بدو بدو میری تازه با برا فرداشم قول میدی 

این بار زنگ زد یا گفت بریم بیرون توام بگو نه نمیتونم شرایطش نیش 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
اوهوم🙃خیلی تحتِ فشارم به رویِ خودمم نمیارم😔

همسرمنم دوران نامزدی این مدلی بود اما الان ن

اینجیمه اورگیم بختیمیزقارادااولساکفنیمیز آق اولاجاخ🥺🥺🥺🥺🥺آنا کاش یوخویا گالایدون
شوهر منم هیچوقت دلتنگم نشد امروز منم حسابی داغونم

نمیدونم پیشِ خودشون چه فکری میکنن

مرد باید نازِ زن رو بکشه ولی من همیشه خودم پیشقدمِ رابطه آشتی شدم... الانم دیگه خسته شدم واقعا دیگه نمیتونم 😔

هرچقدر هم اختلاف داشته باشین نباید جلوی خونوادش بروز میداد و شخصیت شمارو زیر سوال میبرد

اگه از شما بپرسم «از زندگیت چی میخوای؟» و شما این‌طور جواب دهید که «میخوام خوشحال باشم و یه خانوادهٔ خوب و یه کار دلخواه داشته باشم.» پاسخ شما آن‌قدر متداول و حدس‌زدنیست که در واقع هیچ معنایی نداره. سوال جالب‌توجه‌تر، سوالی که بیشتر مردم هیچ‌گاه به آن فکر نمی‌کنند، این است که «چه رنجی تو زندگیت میخوای؟ حاضری به‌خاطر چه‌چیزی تو زندگیت اذیت بشی؟» چون به نظر میاد که پاسخ این سوال نقش مهمی در زندگی ما ایفا می‌کنه.

یه بار تو عقد ۳ روز غیبش زد ،کسی که تو روز چنبار زنگ میزد صحبت میکردیم ،داشتم میمردم رو ب قبله بودم خودم برا اولین بار منت کشی کردم ،دیگه قهر نکردیم تااا عروسی کردیم