2777
2789
عنوان

چن دیقه دردو دل😔🥀🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

❌ تو رو هر کی میپرستید اینقدر زود عقد نکنید ، زمان بذارید برای شناخت طرف. هر چقدر لازمه زمان بذارید . 

❌ و باز هم تو رو هر کی قبول دارید ، وقتی توی عقد با مسائل جدی مواجه میشید ، فکر نکنید بعد از عروسی یا بدتر از اون ، بعد از زاییدن ، طرف عوض میشه !🤦🏻‍♀️  مشکلات رو توی دوران عقد حتماً توجه کنید و با مشاوره ی اصولی ببینید قابل رفع هست یا نه؟ اگر نبود ، هرگز و هرگز عروسی نکنید .  بذارید مردم هر چی میخوان بگن. دهن ملت رو هیچ جوره نمیشه بست. ولی اگر بخاطر حرف مردم عروسی کنید ، همین مردم ، یکساعت حاضر نمیشن بجای شما مشکلات رو تحمل کنن یا کمک کنن. میگن به ما چه؟ میخواستی نکنی! 

پس خیلی دقت کنید 🙏🌹

دوران عقد دوران خیلی مهمیه چشماتو باز کن یه وقت تو چاه نیفتی آدمی که از الان اینجوریه بعد چی میشه ...

منظور از رابطتون رو نمیدونم....ولی چند تا بوسه هیچ کارِ دیگه ای انجام نداد... ک اونم از طرف خودش و یهویی بود😔

ببین فقط اینو بدون زندگیت ارزشش خیلی بیشتر از این حرفاست که به خاطر یکی دیگه که هنوزم باهاش نرفتی زیر یک سقف بخوای عذاب بکشی

اگر می بینی رفتاراش درست بشو نیست راجع به ادامه این زندگی حتما با یک مشاور درست درمون و مجرب و متعهد مشورت کن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

ببین فقط اینو بدون زندگیت ارزشش خیلی بیشتر از این حرفاست که به خاطر یکی دیگه که هنوزم باهاش نرفتی زی ...

تو ایل و تبارِ ما طلاق یکجور جرمه😔😔وگرنه تحمل این سرایط خیلی دیگه سختمه بخدا

من خیلی مغروره تا من خبری نگیرم اون نمیگیره

واس منم همینه دو سه دفه اول ک نرفتم طولانی شد 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
سرِ همین بی توجهاش به من سرِسردبودناش ولی خب خیلی زود دعوام میکنه🥲

ببین توجه رو نمیشه هیچ جوره با اجبار و قهر و اینا بدست اورد، یه چیزیه که باید تو طرف باشه. وقتی ببینه توقع داری بدتر لج میکنه، به نظرم تو ازدواجت تجدید نظر کن اگه میتونی چون یه عمر واست عذاب اور میشه

هر چه تبر زدی مرا ، زخم نشد.. جوانه شد🌱
هنوز عقده و اینجوریه؟!  ببین از الان قهر رو عادی نکنید، بعدا دیگه نمیشه درستش کرد من نمیدونم ...

اختلافمون سرِ بپبی توجهیاش بوده

ک خب الانم تغییری نکرد و بدتر هم شد

من بعدِ اون روز ک اومد دنبالم تاالان ۵ روز میسه شما چقدر بود 😔😔

سه هفته 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
ببین توجه رو نمیشه هیچ جوره با اجبار و قهر و اینا بدست اورد، یه چیزیه که باید تو طرف باشه. وقتی ببین ...

من خیلی احساسیم...این رو خانوادمم میدونن

و خیلی هم زود وابسته میشم

طلاق ام تو طایفه ما ننگ ب حساب میاد

این شرایط ام سختمه دیگه😔😔