2777
2789
عنوان

مادرشوهرم نمیفهمه

485 بازدید | 20 پست

هر دفعه بهش التماس کردم وقتی مریضین به ما بگو نیایم خونتون میگه باشه خودشم میدونه ما چارشنبه ها بهشون سر میزنیم متاسفانه زیادم سرما میخورن چون دوتا دختر دارن یکی مدرسه ای یکی دانشگاهی به خدا دوماهی یه بار مارو بدجور مریض میکنن جوری که دو هفته از زندگی میفتیم 

هیج جوره ام قبول نمیکنه به ما بگه مریضن که نریم التماسش کردم قسمش دادم دعوا کردم دیگه بریدمممم 

مادرشوهر همش میگه بیااااااین،هیچوقت نمیتونه بگه نیاین😁

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هميشه قبل رفتن به خونشون بهشون زنگ بزن 

اگه صداش گرفته بود و حال نداشت خوب نريد خونشون😜😁

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
مادرشوهر همش میگه بیااااااین،هیچوقت نمیتونه بگه نیاین😁

مادرشوهر من هیجوقت نمیگه اخر هفته ها  یا دو هفته یبار میریم نریمنم زنگ نمیزته چیشد نیومدین 

کاربری مال دونفره کاراگاه بازی درنیارید ممنون

به ما هم نمیگن

۲ ساعت راه میریم 

بعد میبینیم مریض هستن

بچه های منم حساس و بد مریضی🥲🥲

صد دفعه گفتم به همسرم وقتی اینجوریه پاشو برگردیم

دفعه بعد میفهمن 

ولی کو گوش شنوا

میگه زشته

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
مادرشوهر من هیجوقت نمیگه اخر هفته ها  یا دو هفته یبار میریم نریمنم زنگ نمیزته چیشد نیومدین  ...

آفرین بهش

مادرشوهر منم اوایل میگفت الان کمتر شده

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

وا خوب به شوهرت بگو، وقتی دیدید مریضن سریع برگردید، خوب شوهر شما هم واکنش نشون نمیده، اونها هم متوجه شدن شوهر شما براش زیاد مهم نیست این قضیه ، پس براشون شما مهم نیستی ، مهم پسرشون که اگه عکس العمل تندی از اول داشت حتما بهتون می گفتند که مریضن